Fra før min tur Skandinavien rundt i kajak, var jeg på jagt efter en ny flydevest / svømmevest. Da min gamle var slidt op. Men mange af dem jeg fandt dækkede ikke mine behov. Jeg synes mange veste fylder for meget frem ad, samt der er for få lommer til at organisere mine ting. Samt når jeg har træktov under vesten, samt ruller, kan jeg godt lide den ikke sidder lidt højt og giver plads omkring livet.

Mange veste synes jeg var klodset når jeg fik dem på. Så jeg var på jagt. Fandt mange gode veste, en alle manglede et eller andet. Men i Wales så jeg en med en Palm Kaikoura svømemvest / flydevest, så var jeg solgt.

Efter mange ture og hele Skandinavien rundt i kajak, over 175 dage og 6.443,2 km har den klaret alt hvad jeg kunne forlange, dog er den slidt under armene og meget afbleget af solen. Men så ser den også mere rigtig ud.

Den jeg så godt kan lide den for er følgende:

  • Lynlås ned i midten, så den er let at tag på, samt der er en mave rem der holder den ned.
  • Let at juster i skuldre og sider.
  • Har lomme på ryggen til drikkesystem eller sikkerhedsting
  • Flyde delen på ryggen er saml og aflang, gør at jeg føler mig meget fri i den
  • Mange lommer foran lidt ud mod siderne, men ekstra små velcro lommer inde i lommerne. Så det er let at organisere mine ting og ting ikke falder ud når jeg tager noget.
  • Der er VHF lomme / jul i.
  • Fløjte monteret.
  • Små smarte sikrings steder.
  • Varmelommer til fingene.
  • M.v.

En super fed vest jeg kun kan anbefale. Den kan købes mange steder blandet, Kajakgaarden.dk og Kano og Kajak Butikken.

Erik

Indlægget er opdateret: 21. april 2020

Skandinavien rundt i kajak, bog, køb her!