Under min kajakekspedition “Skandinavien rundt i kajak“, startede jeg helt oppe ved Jacobselv, Nordnorge, 5. april 2011.

I starten af turen, var der rigtig mange havfugle i havet, der ventede på at skulle på redde på de mange fuglefjelde. En dag padlede jeg igen mod en flok med alliker og lomvie, men da jeg kom nærmere, var der to lomvie som opført sig lidt mærkeligt, fordi de fløj ikke væk. Det viste sig de var vinklet ind i et net, som fiskerne have mistet.

Nu var det store spørgsmål om jeg skulle være dyrenes ven eller have let ekstra mad? Jeg ville være dyrenes ven, men det skulle vise sig ikke at være så let. Se min fortælling og billeder fra den gang her:

 

En oplevelse jeg altid vil mindes med glæde.

Erik

 

Relateret indlæg

Indlægget er opdateret: 4. februar 2022

Skandinavien rundt i kajak, bog, køb her!