Dato: 7. juli 2011
Lejr / dag: Lejr 71 / Dag 94
Sverige Lejr 8 / Dag 9
Pos (google):  56 03 38.2 / 12 40 48.9 (kan sætte direkte ind i Google Earth)
Distance roet:  0 km (i alt 3167,4 km)
Distance roet i Sverige: 408,4  km (i alt)
Rotid: 0
Vejr:  8/8 lave, regn byger, 2-4 m/s. 18-22 grader. Over middag sol og sommer
Bølger ?
(forklaring til ovenstående data felt kan ses her)
 

Hvad sket der i går idioten (mig) sad og ordnede en masse til kl. 23.50. Sov så helt til 08.30 da min kammerat ringede, så var det op. Mad, bad, tilbage bag computeren. Ved 10.30 gik jeg ned til kajakken, for at se til den, det tørre rigtig godt, så kunne slibe kanterne og spartle kanter op for og bag på kajakken, så det forhåbentlig går bedre igennem vandet. Ellers gik jeg igennem mine ting og pakket så meget som muligt sammen.

Da det var klaret, gik jeg ned til det nærmeste supermarkedet og handlede ind til i dag og de næste to dage.

Så ingen grund til at gå op opdagelse i den ellers meget flotte by, kan se det er en by jeg skal tilbage til, har den vildeste strand pomade med stort fortov, cykelsti, strande, osv. helt tomme i dag, kun med lidt folk der samler affald, for folk der ikke fatter man ikke skal efterlade sit lort i naturen eller hvor som helst.

Vel tilbage, kastede jeg mig over en hel grill kylling mens Anne Skare Nielsen fik lov til at snakke færdig i Thorborgs Talkshow, manglede lige at høre afslutningen igen, genial kvinde.

Så skulle der soves en halv time, efter en kort og intens jagt på en spyflue, jeg fik jagtet ud så der var fred.

Efter en skøn søvn og en god kamp for at vågne var det tilbage til computeren og høre Touren på P3. Det er skønt af få styr på alle småtingene.

Sådan gik tiden indtil jeg skulle smøre madpakke, men hvad var det havde ikke fået pålæg mente bestemt jeg havde lagt det i kurven, men nej? Så afgang igen, ned og handle. Nu var det sommer og sol og folk havde indtaget stranden. Jeg ønskede dog ikke at tage noget sol i dag, tilbage i lejligheden, i skygge og får styr på alt. Skal nok få nok sol. Mine læber er også glad for en pause.

Leif er kommet hjem så er ved at få vasket tøj, ellers skal jeg tidligt i seng. Kroppen har haft godt af en hviledag efter 15 rodage i træk.

Selvfølgelig ser det ud til der kommer lidt vind sidste på dagen i morgen, men det har også været godt vejr længe, det tager jeg med.

Erik

Indlægget er opdateret: 10. december 2020

Skandinavien rundt i kajak, bog, køb her!