Dato: 25. juli 2011
Lejr / dag: Lejr 83  / Dag 112
Sverige Lejr 20 / Dag 27
Pos (google):  57 52 31.6 / 16 44 47.9 (kan sætte direkte ind i Google Earth)
Distance roet:  0 km (i alt 3771,2 km)
Distance roet i Sverige: 991,2 km (i alt)
Rotid: 0
Vejr: 4/8 høje, sol. 4-8 m/s fra sø. 14-22 grader
Bølger, ?
(forklaring til ovenstående data felt kan ses her)

Aften gik med at læse, før det blev seng tid omkring kl. 22, der sov resten af familien allerede. Af et eller andet mirakel sov vores datter længe. Dog vågende jeg kl. 04.50 og følte noget manglede, det gjorder der også i form af vores hund, han var komme ud af teltet på en eller anden måde, kaldte på ham, heldigvis lå han lige uden for. Ind med ham og tasker for der hvor jeg tror han var kravlet under. Kunne sove helt til 07.20. Så skulle der ringes til bilværksted, de ville se på bilen og ringe tilbage. Gik yderligere en time før min datter stod op, så i mellem tiden gik jeg tur i skoven med Dino. Så kunne vi spise.

Værkstedet havde forsat ikke ringet tilbage så ringede igen for at sikre mig de havde de korrekte telefon nummer, det havde de, men de havde ikke set på bilen, da deres værksted er ferie lukket og køre kun på lav bemanding, ak. Så vi måtte vente med at køre mod Karlskrona for at bytte bil. Så dagen gik med at læse, ordne lidt af mine ting, jeg fik hængt ting til tørre og lagt andet sammen, samt er ved at lime de huller der er under armene af min langærmet jakke. Så er der blevet leget og gå tur, spise is og andet godt. Sjældent vi er så inaktive, men jeg har det ikke det store behov for fysik aktivitet.

Eftermiddagen gik vi en tur godt ind i skoven og fik lidt nye indtryk, flot tur.

Til sidste på dagen fik vi endelig afklaret med bilen, men ikke godt, skal nu bremse, osv. på 5900 Skr. og den er tidligst klar onsdag eftermiddag. Så vi fik snakket med forsikringen, de tager udlejningsbilen og fik den lånt til på fredag, så det ender med Kirsten må bytte på vejen hjem i stedet.

Her til aften stod den på bad og en tur til Loftahammar og spise på Pizzeria og handle ganske lidt.

Min datter gik kold på vejen hjem, så aften står på læsning og nok en film på Kirstens computer.

Der ske ikke meget, det er meningen, for jeg skal bare gøre klar og lade op til det sidste store ryk på turen.

Erik

Indlægget er opdateret: 11. januar 2022

Skandinavien rundt i kajak, bog, køb her!