Den faste følger her på blokken har nok opdaget, at jeg har haft teknisk nedbrud. Igår da jeg skulle sende op, opdagede jeg at et kabel imellem computeren og satellit telefonen var knækket. Jeg har mange reserve ting med men ikke sådan et kabel. Min nat blev lang. Jeg forsøgte at skære skidtet op og sno kablerne men den gik ikke. Efter 1,5 time gik også jeg i seng. Underligt nok var jeg også den første oppe kl 14. Det blæste men i læ af hytten kunne jeg nyde solen og lidt læsestof med morgenmaden. Da alle var igang gik jeg igang med at lodde mit stik. Det mislykkedes også. Ikke alt kan klares med søm og en primus. Imens hyggede vi med boller, læsning og røverhistorier. Jeg må trække lidt på alle resourcer, for at få løst mit blog problem. Tak til Tine og Niels for en stor hjælp med at finde en løsning, på at ligge lydfil af bloggen op. Min løsning er Michael der har tilbudt at skrive min blog. Desværre må i undvære billeder til jeg er hjemme hvor jeg skriver endnu mere.
Ellers er dagen gået med at se på vejr, det blæser en del. Vi gik en lang tur efter vand og søgen efter en norsk fangstmands grav. Men vi fandt den ikke. Vi har set på hytten, og omgivelserne, især det lille soveværelse, på den 1,5 meter høje loft er sjovt. Vi har virkeligt hygget igennem med boller med videre i denne herlige hytte. Hertil aften gik Henrik en lang tur for at vaske tøj, selvom det næsten er frostvejr. Planen er at vi tager afsted, så snart vejret er til det. Indtil da nyder vi livet, og tiden til at fordybe os.
Dato: 4 august.
Dag/lejr: 13/11
Position: 43 42 168 – 23 26 241
Distance: 0 km
Vejr: 0 – 10 grader, vindstille morgen, ellers 8- -10 m/s lidt fra alle retninger. Lidt lave skyer udover fjorden, køligt. Sigt: 30 km.

Erik

itemearcon Memo (2)

Indlægget er opdateret: 10. december 2020