Efter flere forespørgelse, har vi i ”dit eventyr” besluttet at genåbne vores gamle vinter grundkursus. Førhen var det en påske tur i Kangerlussuaq området, men vi har valgt at lægge den i marts fremover, for at være sikker på sne og kulde. Samt vi vil gå fra Kangerlussuaq til Sisimiut på den klassiske vandre turs rute.

Det er et fantastisk landskab vi skal igennem.

Ture er på 14 dage, hvor de to første er forberedelse, pakning, besøg ved indlandsisen, m.v. Dag 2 til 12 tager vi turen til Sisimiut, hvor vi har tid til at lære at stå på ski, gå med pulk, slå lejer, bruge brænder, osv. For dem der har lyst, laver vi også snehule undervejs og lære små tiks i vinterfjeldet.

Dag 12 til 14 er vi i Sisimiut på hotel, der er lidt vedligeholdes, men ellers er tiden fri til at se byen, tag på hundeslæde tur, snescooter tur og opleve den fantastiske Grønlandske natur.

Turen kræver ikke erfaringer med ski eller vinterfjeldet. Men en rimelig god form, og lyst til at arbejde hårdt også når det er koldt. Så skal vi nok søger for en fed tur og en masse lærdom.

Læse dagbøger fra turen her

Erik

P.S: Turen er pt. lagt ned igen. Følge med på “dit eventyr” for at se hvilke turen vi køre

Indlægget er opdateret: 11. januar 2022