I denne omgang ”fif og råd” fortæller jeg om, hvordan man kan gå på toilet i naturen. Nu har jeg fået en del spørgsmål om det igennem tiderne, og hørt mange have problemer med at gå på toilet i naturen, især hvis man skal lave stort eller hvad man nu kalder det. Nu giver jeg mine bedste råd, selv om det ikke lige er den video, jeg har mest lyst til at lave, så jeg håber du bære over med mig og du også kan se det sjove i det.

Det handler primært om du følger dig tryg og efterlader det hele, så INGEN kan se du har været der. Der er ikke noget være end når der ligger toiletpapir i naturen. Det er så let at lave et hul og få det gravet ned.

Jeg giver gode råd til både sommer og vinter, så du kan færdes trygt i naturen. Det ville også glæde mig meget, hvis det her kunne hjælpe til jeg ikke skal se på andres efterladen skaber!

Hvad kommer jeg ind på.

  • Hvordan du laver et hul
    • Fod, skovl, spade eller pind
  • Toiletpapir eller papirservietter
    • Graves ned eller brændes?
  • Skal afføring bæres ud?

 

Andre artikler om samme emne:

God fornøjelse.

Erik

Relateret indlæg

Indlægget er opdateret: 11. januar 2022