20110721-181107.jpg

Dato: 21. juli 2011
Lejr / dag: Lejr 82 / Dag 108
Sverige Lejr 19 / Dag 23
Pos (google): 57 43 11.6 / 16 44 59.2 (kan sætte direkte ind i Google Earth)
Distance roet: 0 km (i alt 3751,0 km)
Distance roet i Sverige: 971,0 km (i alt)
Rotid: 0
Vejr: 8/8 lave meget regn. 6-8 m/s fra nord. 14-18 grader
Bølger, ? Ser tætte og hvide ud fra nord
(forklaring til ovenstående data felt kan ses her)

Fik gjort alt klar så jeg kunne komme tidligt i seng kl.
19.40 lige før tjekke jeg vejret, hvad var det? Nu siger den storm i morgen igen. Har sagt til storm torsdag, idag den sidste uge men onsdag var det laver om til en 5 m/s. Jeg tjekkede det endda lte før jeg gik i land igår. For at lægge mig rigtigt. Det kunne jeg intet gøre ved.

Sov til 04.30 op spiste, osv. Men det var dårligt vejr og det pissede ned. Så Afventede sov til 08.30 forsat dårligt vejr, ser ud til jeg er blevt snydt og det bliver en vejrfast. Gik en tur for at se mig omkring og se om der er vand eller andet. En tæt bevokset ø, var et par primitive hytter og en del både i en bugt med læg. Tilbage igen lidt våd, blev det til læsning og afslapning. Glæde mig at høre Touren men da tid var virkede DR app ikke spille de samme 10 sek igen og igen. Følte mig ikke særlig heldig faktisk pænt irrerteret. Ellers læste jeg blev færdig med Jørn Lunds “Lært” en god bog sjovt en erindring om et liv med sprog kan være spændende. Lykkes kl 16 at høre Touren gik igen en kort tur. Ellers fik jeg tappet det aller sidste strøm, derfor indlæg fra en mobil idag. Samt det sidste vand blev brugt har også til turen imorgen. Så er blevet klogere ville have været bedre at få ladt strøm, vand og handlet idag men omvendt kroppen har fået ladt op, selv om jeg meget snart holder sommerferie med familien.

Vejret snyd mig og jeg er blevet lidt klogere ingen nød bare lidt irrerterende. Går tidligt i seng igen ser lidt bedre ud i morgen.
Ellers har jeg haft kontakt til Jens Peter, Jan og en tredje som har roet rundt 50-80 km nord for mig, desværre når vi ikke at mødes da de tager hjem i morgen. Men tak for forsøget og kontakten.
Skal lige sige det er anden gang je skriver alt dette fik det slette ikke min dag ;-)
Erik

Indlægget er opdateret: 10. december 2020

Skandinavien rundt i kajak, bog, køb her!