Dato: 2. april 2011
Lejr / dag:  Oprejse dag 2. Skellefteå
Pos (google):  64 44 07.8 / 20 58 10.6 (hddd mm’ ss.s”, kan sætte direkte ind i Google Earth)
Distance roet: 0
Rotid: 0
Vejr: Alt starten af dagen overskyet, til sol og flot sigt. Til aften tåge og meget trist.

Efter en god nats søvn på Stafsjö Vandrarhem, kunne vi stå op til morgenmad. Er nu lidt træt endnu. Vi fik en snak med de to brøder der ejer stedet. De har oplevet mange sjov folk komme forbi, blandet to der var gået fra Paris og skulle vider op og til Island, England og gå til Paris tog dem 1,5 år, folk der cyklede jorden rundt, osv. meget sjove historier.
Så var det bare at tage plads i bilen igen vi ved hvad vi skal i dag, gab. Heldigvis har vi en masse at snakke om og kan hygge os, samt læse lidt af alle mailen og kommentaren fra jer. I starten var det lidt trist vejr mod Stockholm, men det blev bedre og Nord for Sundvallen blev det flot og dejligt vejr, der var nu sne næsten over alt og alle søer og fjorder er frostent til, der er lidt vand på isen, men vinter har stadig fat her. Vi holdt en del små hvivl, middags pause, osv. man vi ville gerne gå en tur i en af de små byer, men der var intet at se , så gå turen blev udsat.
Heldigvis blev landskabet mere åbent, bjergene kom og det blev vildt smukt, det hjalp lidt på det hele. Min store hjælper ånd, Jepser ringede og havde modtager mit telekort, nu skal det bare sendes til Dag i Krikenes. Fra Postkontoret ringede Jepser og fortalt de først kunne sende en på mandag, så det er først der oppe onsdag eller torsdag, ak. Men alt løser sig.
Fik enda et billede af den stakkels postmedarbejder det stod med brevet som dokumentation på det er på vej.
Underligt nok ser vi ingen kajakker her op af, folk har ski på taget i stedet, så flere pister der var åben. Jeg er åbenbart den eneste idiot der vil ro i sne og is (håber på ingen is, sne er ok).

 

Selv med kanel snegle, Snickers bar, the, kaffe og sodavand, bliver det bare usandsynligt kedeligt sidste på dagen at køre, det blev tåget så vi intet kunne se, pænt kedeligt.
Selv om vi havde lært at alt lukkede kl. 20 fredag, så var vi ikke klogere i dag. Så da vi fandt et Hotel 19.40, lukkede deres Resturant kl. 20, klokken 20, så fik fik burger. Nu vi på hotel og kan slappe lidt af. Er kun en 950 km igen og ca. 13 køre timer (kørt 17 timer og 1550 km). Regner først med at være der oppe mandag. Så skal alt ordnes før det er tid til at ro.
Erik

Indlægget er opdateret: 11. januar 2022

Skandinavien rundt i kajak, bog, køb her!