Dato: 10. juli 2011
Lejr / dag: Lejr 73 / Dag 97
Sverige Lejr 10 / Dag 12
Pos (google): 55 23 06.2 / 13 01 12.2 (kan sætte direkte ind i Google Earth)
Distance roet:  0 km (i alt 3270,1 km)
Distance roet i Sverige: 492,1 km (i alt)
Rotid: 0
Vejr: ? i Malmø, her sol og en del vind
Bølger ?
(forklaring til ovenstående data felt kan ses her)
Jeg brugte vente tiden til at pakke de ting jeg skulle have med. Samt sov lidt, men min kæreste var lidt forsinket, da GPS viste hen til et sted inde i landet. Blev hentet 0.30, så kørte vi til nærmeste ledige hotel / overnatningssted, ibis i Malmø. Fik dog lige øje på en Burger King, jeg måtte på. På hotellet fik vi læsset af, kom ind på værelset, gået tur med hunden, osv.

Så skulle jeg have et tiltrængt bad. Min datter havde ikke tænkt sig at sove igen, nu skulle der leges, så jeg var pænt træt da vi lage os til at sove kl. 3, så sov helt til kl. 9, ikke lige frem frisk. Men op vi kom, jeg gik en tur med hunden, efter at være blevet klippet og fået i bad. Lod hunden være i bilen, da den står godt og koldt i en kælder. Så kunne vi spise morgenmad, fik spist godt. På værelses, fik jeg sikret mig at alle ladt som det skulle.

Så var det tid til at gå en god tur med familien. Vi var forbi legepladser, osv. før vi endte i et supermarked og fik handlet lidt, til hotellet.

Vel tilbage på værelse, gik tiden med at orden lidt teknik og slappe af.

Først på eftermiddag, var det tid til at gå tur igen, en længere en, hvor det mest tid gik med at lege med min datter på en legeplads, hvor min datter kommandere rundt med mig fra leg hus til legehus.

Rigtig familiedag, juhu. Det næsten hårdere end at ro og passe mine rutiner. Men også vigtigt at holde kontakten hjem til, når det er så nemt og tæt på.

Det sidste af eftermiddagen gik på hotellet, mens vi hørte Touren på P3, tænk at blive kørt ned af en tv-bil, helt tosset.

Til aften gik vi en tur igen, men min datter var meget træt så restaurant besøg blev aflyst og Burger King vandt. For at komme tidligt hjem og få en stille aften.

Skal tidligt op i morgen, håber at kan give den gas en gode 2 uger, før jeg skal holde ferie med familien, en 4 dage, hvor kroppen forhåbentlig kan få sovet ud.

Erik

P.S. jeg synes jeg er en moderne blød mand, men min kæreste nægter, det kan ikke passe.

Indlægget er opdateret: 11. januar 2022

Skandinavien rundt i kajak, bog, køb her!