Dato: 21. maj 2011
Lejr / dag:  Lejr 36 / Dag 47 Rørvik
Pos (google):  64 52 21.3 / 11 15 50.2 (kan sætte diretke ind i Google Earth)
Distance roet:  0 km (i alt 1429,6 km)
Rotid: 0
Vejr: Lidt blandet, 8/8 mellem til 4/8 høje, en masse sol og enkelt byger. Vindstille, mest 4-10 m/s sv. 10-18 grader
Bølger, ?
(forklaring til ovenstående data felt kan ses her)

Var en kort og hektisk nat, men ville have min computer til at opdater alt muligt især billeder og podcasts så klokken var 01.30 før jeg lage mig, kl. 2 begyndte der at komme kaste vinde, så teltet rystede, sov ok men vågen mange gange, så kunne jeg lige så godt søger for computeren kørte. Selvfølge begyndt en traktor at køre 07.30 her på campingpladsen, så stod op. Gik op for at tjekke ind kl. 8, snakkede med kone som jeg også havde talt i telefon med, hun meget gammel, fik en god snak. Det var manden der kørte traktor det var ham jeg skulle tale med, men de var ved at ordne en lille båd til nogle lystfisker. Så jeg gik i bad, et stk. 10 kr, men desværre kun lunkent vand, men blev ren. Fik fat i manden og fik betalt 150 nkr for to natter. Sjovt at se hele pladsen virkelig vedligeholdt men som om tiden er stoppet i 60’erne, hytterne inventar ser ud fra den tid, ved betaling, var der et rigtig gammelt kasse apparat, osv. Tilbage i telt, får styr på teltet, indkøbsliste og sikre mig computeren arbejder mens jeg er borte, samt sæt ting til opladning. Lidt over ti gik jeg mod byen er 1800 meter ifølge camping ejeren. Hele området her ude er en lille tidslomme, men en masse nye ting rundt omkring, ser lidt brugt ud. Men inde i byen var der gang i den, mange butikker, osv. Fik hentet min telefon på posthuset, så håber jeg ikke den får vand. Fik handlet mad, sov. Men selv om jeg var i over 10 forskellige butikker og folk prøvede at hjælpe, lykkes det mig ikke at få renset benzin samt samleled til mit telt. Kan godt mærke jeg er kommet væk fra Nordnorge, der var altid renset benzin ”Polar fuel” i sportsbutikkerne. Men det var en måde at få set byen på at fare rundt i butikker. Endte på cafeteria i det lokale center, helt fyldt med mest ældre og lidt børn, en hele lille kulturel oplevelse. Så var det tilbage til telt, skulle lige tag min to delte dragt og hænge ud, knæk endnu et mellem led røg, nummer 8. Tog lige 20 min at få alt det ordnet. Ellers er hele eftermiddag gået med at spise, drikke sodavand og være på computer, tager så lang tid at opdatere telefon, og alt. Da nettet forsvinder i perioder, osv. Har også fået kogt 18 æg, er virkelig blev glad for et par hårdkogte æg, i løbet af padle dagen, godt med proteiner. Er også begyndt at lave en protein shak med protein pulver og mælkepulver hver aften, for at prøve at få mere protein til muskel opbygning, samt det smager også godt, det hjælper.

Vejret har givet lidt byger men heldigvis mest sol, det blæser helt godt til tider, selv her inde hvor det er meget beskyttet, men ser ud til jeg kan komme videre i morgen tidlig, men indstillet på at jeg nok skal slås lidt med vind, osv. den næste tid.

Resten af dagen skal gå med computer, læse og spise. Skal tidligt i seng, brænder efter at komme af sted igen og forhåbentlig kan holde lidt rutine der nedad. Så har jeg også været på camping ferie selv om der ikke er mange endnu. Sæson er ikke rigtigt startet siger de.

Erik

Indlægget er opdateret: 11. januar 2022

Skandinavien rundt i kajak, bog, køb her!