Bøger om friluftsliv/outdoor, natur, ture og ekspeditioner

Der findes mange bøger om ekspeditioner og friluftsliv/outdoor. Jeg har været heldig at skrive nogle af dem.

Jeg har igennem de sidste mange år, levet af min passion som er friluftsliv. Jeg ser mig selv som eventyrer og laver mange mikroeventyr, ture og ekspeditioner hvert år.

Jeg elsker at være ude i naturen og se årstiderne skifte, være i de øde egne og møde dyrene på deres hjemmebane.

Derfor har jeg også en af Danmarks største friluftblog/outdoorblog, hvor du er nu. Her giver jeg masser af gode råd, fif, fortæller historie og anmeldere dvs. produkter. Samt du kan følge mig på min mange mikroeventyr, ture og ekspeditioner.

 

Bøger om min oplevelser med friluftsliv og ekspeditioner

Jeg har været heldig og prioriteret at, skrive en lang række bøger om mine rejseoplevelser igennem årene. Nogle bøger har jeg udgivet via Gyldendal og en del i mit egent forlag ”Kom ud”.

Min bøger om min ekspeditioner, handler hver om en af min ekspeditioner, ofte i en slags dagbogsform, men masser af tanker og iagttagelser. Jeg supplerer med gode råd og fif, om grej, rutiner, motivation og andre nyttigt fif til friluftsliv og turlivet. Der er ofte også historiske afsnit, der fortæller noget om det område jeg er i.

Der er bøger om vandring, kajak, kano, ski med pulk, kite, mv. I bl.a. Grønland, Canada, Alaska, Finland, Sverige, Norge og Danmark.

Jeg elsker den nordlige halvkugle, fordi her følger jeg mig som en ekspert og indfødt. Jeg er ikke til en slags aktivitet/transportform, det kommer an på hvilke eventyr og hvor jeg skal hen. Så jeg er både til vandreture, kajakture, kanoture, skiture, hundeslædeture, cykelture, bikepackingtur, hesteture, eller hvad det kræver for at færdes bedst i det område jeg skal til, for at få det bedst eventyr.

Min børnebøger om friluftsliv, handler om Karen (min datter) og hendes oplevelser. Bøgerne er lavet for at give andre børn lyst til at tage med ud i naturen. Bøgerne lærer også børnene nogle færdigheder og gode råd og fif i børnehøjde. Du kan læse mere her: Børnebøger om friluftsliv/outdoor og natur.

 

Bøger af Erik B. Jørgensen

 

Du kan læse mere om de enkelte bøger og ekspeditioner her på siden og linkede herunder:

Min bøgerne kan generelt kun købes på min hjemmeside og ikke i boghandlerne!

—0—

Vil du have inspiration til andre gode bøger om friluftsliv, med færdigheder, ekspeditionsberetninger, eventyr, livsberetninger, vandretur, mv. Så kan du se alle de andre bøger jeg har anmeldt her: Boganmeldelser af andre spænede bøger omkring friluftsliv/outdoor

—0—

Håber du vil få glæde af nogle af mine bøger.

Erik

 

Relateret indlæg

Indlægget er opdateret: 20. oktober 2021

Alle bøger af Erik B. Jørgensen, 10 bøger om friluftsliv og ekspeditioner, både for voksne og børn.