Dato: 15. aug. 2011
Lejr / dag: Lejr 100  / Dag 133
Sverige Lejr 37 / Dag 48
Pos (google):  63 16 53.2 / 19 09 18.3 (kan sætte direkte ind i Google Earth)
Distance roet: 0 km (i alt 4601,5 km)
Distance roet i Sverige:1821,5 km (i alt)
Rotid: 0
Vejr: Skyfrit til 8/8 mellem. 6-8 m/s nordøst. 11-18 grader
Bølger, tætte ser ikke så store ud
(forklaring til ovenstående data felt kan ses her)

Målet for aften var at komme i seng tidligt. Det lykkes noget lunde klokken 20.20. Men jeg ligger tæt ved havet og bølgerne var begyndt at slå ind på stranden, så der var noget at lytte på faldt fint i søvn. Men havde en urolig nat med drømme, skulle lige tjekke en uploadning af video. Da uret ringede kl. 5 og jeg var ude, blæste det godt. Under morgenmaden tjekkede jeg vejret og kunne se at vejrudsigten endnu en gang havde ændre sig, til dårligt vejr hele dagen i dag, især 20-30 km fremme. Men ok i morgen, så tog beslutning at holde en uventet hviledag, tog dog lidt tid og overvejeseler. Om jeg skulle pakke og ro de 4-5 km til Husum by. Men det ville hurtigt tage en halv dag med ned og opslåning af lejr. Så jeg blev, brugte morgen på at få en masse fra hånden, fik rette næste stykke af min bog fra Gyldendal og en masse andre ting. Men efter 4 timer, måtte jeg til at stoppe, hvis jeg skal have noget strøm tilbage. Tænkt nu går du en tur op til en hytte jeg havde set nord på og ser efter vand og strøm. Har nok, men kan lige så godt være sikker. Så gik der op igennem et vælte landskab, her er blevet fældet træer af skovmaskiner, så landskabet er noget medtaget. Hytten var tom, så kunne ikke spørge, her var solceller på hytten, så ingen strøm, var en lille fin brønd, men en øse, som jeg tillod mig at tage en 5 liter vand fra. Før jeg gik tilbage.

Dagen gik men at strække ud, læse, se lidt podcasts, tjekke div. på iPhone, osv.

Blev færdig med den gode og meget fantasifulde e-bog fra Gylendal ”Mount København” af Kasper C. Nielsen, en sjov og meget anderledes fremtids bog.

Tanken om jeg skulle være roet til Husum i går blev ved med at spøge, men bagklog kan jeg altid være, omvendt får jeg slappet af, ellers ville jeg havde faret rundt og nok arbejdet hele dagen på computeren hvis der var strøm. Vejrudsigten ændre sig konstant, vejret i morgen er noget blandet, så enten bliver det en kort dag til Husum, eller må jeg se hvad vejret kan lad mig komme, Skal have handlet snart, fordi kommer snart til en strækning, hvor det ser ud til at være en 150-200 km uden noget, men det skal der også være tid til.

Har haft en dejlig stille dag, en gammel kollega fra Sirius og Jægerkorpset ringede, vildt sjovt meget længe siden vi har talt sammen. Jeg har næsten kedet meget, et godt tegn for kroppen. Jeg har undgået at sove, fordi ellers kan jeg ikke sove i nat.

Så det har været super for kroppen tror jeg, så må vi se hvad dagen byder i morgen, vejret længere fremme, ser ud til at gå min vej, men lad os nu se, det ændre sig konstant.

Erik

P.S. Har lagt nye artikler op under “Scrapbog

Indlægget er opdateret: 11. januar 2022

Skandinavien rundt i kajak, bog, køb her!