Jeg fik en god nat i min sovepose, Anglesey Outdoors er et fint sted, til det formål jeg skulle bruge det, men de slukker fra varmen fra 23 til kl. 7, samt i løbet af dagen, så ingen varmt vand og varme på værelserne, så når jeg står op kl. 6 for at havde tid til at spise, lave madpakke, se vejr og havde god tid, er der ikke meget varme. Men jeg fik gjort klar. Kl. 9 kom Nick og Collin der også skulle til prøve, aften før havde den 3 deltager meldt fra, grundet personlig forhold. Der er åbenbart ingen der vil være sammen med mig.

Først skulle vi havde orden på papir, prøvede havde jeg sendt til Nick på mail, da stavekontrol til mit engelsk, var dejligt og nødvendigt. Skulle vise, førstehjælpsbeviser, logbøger, osv. det var mest Collin, da Nick og jeg havde styr på det meste af mit. Så skulle vi kikke på hvor vi ville hen, for at vi kunne blive test i 4 Star miljø, det fremlage vi, og tog selvfølgelig et andet sted hen, Port Tywyn-mawr, nordøst for Holyhead . Her tog vi på vandet. Her havde vi to korte ledelse ben hver. Collin tog os ud, og videre mod nord. Vi blev ramt af en kraftig hagl byge på vejen og god vind imens, men gav nu ikke de store problemer, velfremme ved en lille strand holdt vi en kort pause og fik spørgsmål til kort, bøjer, osv. Så ledet jeg os syd for vores udgangs punkt, gik en bue ud, for at bruge tidevandet, da vi gik nærmere land, væltede Collin, det lykket ikke at rulle op, så jeg fik lavet en spænende redning, måtte havde Nick til at holdes os væk fra klipperne med hans bugserings line. Så holdt frokost i Collin vindshelter, nu var det Nick der var forkølet, så han fik the og pleje, mens vi fik et hav af spørgsmål om kort, kajak generelt, vores udstyr blev set efter. Så roede vi hjemad igen, Collin førte an. Her var der nogle klippe ud i vandet, hvor vi lavede en del redninger, bl.a. af Nick som ”strandede” på klipperne, vi lavede bugsering, osv. Vi viste lidt rul. Så roede vi ind igen, her skulle vi lave selvredning, før vi sluttede af og roede i land.

Gik fint begge to, Collin, skulle lige vende sig til hans kajak, frisk at stille op i en kajak han ikke kender, en Valley, Nordkapp. Samme kajak som Nick roer, han siger den kan føles noget ustabil, når den ligger stille og man skal arbejde. Men det gik. Vi fik en opgave til dag efter, hvor vi skulle se på muligheder for at ro med den flok kaniner der kom ved Trearddur Bay.

Jeg kom hjem, med en god følelse i maven, synes ikke jeg havde lavet noget forkert og viste overskud.

Gik tidligt i seng, ville være 100% frisk til næste dag.

Erik

 

Relateret indlæg

Indlægget er opdateret: 8. februar 2021