[Videosvar 8.] Bliver kæresten ikke træt af du rejser på eventyr

Spørgsmål:

Bliver din kone aldrig træt af alle de eventyr du skal på? Bliver hun ikke nogle gange frustreret over du rejser “så meget”? Mange hilsner Jacob

Har du et spørgsmål, så skriv til mig, via en kommentar, mv.

Erik

6 Comments on “[Videosvar 8.] Bliver kæresten ikke træt af du rejser på eventyr”

 1. Hej Carl

  Tusind tak for det. Det skal jeg svare på i et af de næste videosvar.
  Hvis det haster, så skriv lige direkt til mig. Tager på kajakekspedition 22 juli til 22 aug.
  Mvh
  Erik

 2. Hej Erik,

  Tak for al den information du deler!
  Har et spørgsmål vedrørende optræning af kroppen med henblik på at gå langt med rygsæk. Har du nogle råd til hvordan jeg forbereder ryggen bedst muligt? Jeg har det med at få undt i ryggen med ca. 30-40 kg i sækken, selvom jeg træner med relativ få kilo som tilvænning. På forhånd tak!

  MVH Carl

 3. Hej Claus
  Først tusind tak for din kommentar.

  Nej det passer absolut ikke, selvfølgelig kan man tag sin dunjakke af kort, hvis man sveder, også selv om det er koldt. Kulden er en “langsom” dræber, det tager tid at fryse ihjel.
  Jeg har mange gange haft behov for at lufte ud under jakken, selv om det både har været minus 30, 40 og 50 grader.

  Den enste forklaring jeg kan se i historie. Er at hvis vedkommende var ved at få et hjerteanfald og der ved sveder og var utilpas. Så kan det være vedkommende har taget dunjakken af at få luft og dødede. Men vedkommende var død uanset hvad.

  Håber det var et svar
  Erik

 4. Hej Erik
  Mit spørgsmål er følgende.
  Hvordan vælger du dit udstyr, gennem forskellige valg på baggrund af dem der sælger det og vil sponsor dig eller har du prøvet det meste udstyr selv og ved hvad du vil have med. ? Valg af udstyr er jo en mindre jungle ,

  MVH Aksel

 5. For det første er jeg enig i at eventyret starter i baghaven. Helt konkret må jeg selv og mine unger gå på wc i baghaven i vores kolonihave i regn, mørke, slud, sne, frost osv. Det tror jeg giver mine unger en grund ide om at færdes i naturen. De brokker sig ikke, nævner blot at det er koldt. Hvilket jeg kun kan give dem ret i he he. Men senere vil de måske være klar til næste overvindelse.

  Nå et spørgsmål!

  På vej op af Kilimanjaro fortalte en deltager at der var set eksempler på folk der var døde på stedet hvis de tog deres dunjakke af hvis der er koldt nok og de var godt svedige under den.

  Passer det?

  MVH Claus BIsgaard

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *