Hermed ordet til en af deltagerne:

Så sidder vi her i teltet i en storm og håber teltet holder, mens jeg tænker lidt tilbage på turen indtil nu den har været alt hva jeg har drømte om og meget mere.

Jeg syntes selv jeg har været ramt af alle de uheld jeg kunne komme på, en forfrysning på det ene øre, et hul i mit underlag, så jeg har ligget næsten på isen i 2 dage, og alligevel smiler jeg og glæder mig til resten af tur, men sådan en overlæggerdag kan jo bruges til at lappe.;-)

Lige en hilsen til alle der hjemme og især Hanne (elsker dig).

Jesper Lund Nielsen

–0–

I nattens løb blæste det op og da det var tid til at stå op, kunne jeg konstatere at vi ikke kom videre i den vind. Derfor var det rundt til teltene og sige vi blev og så vejret an. Alle skulle ud og bygge snemurer og gør klar på storm. Som billederne viser var det ikke taget helt til endnu, men kraftigt nok til vi måtte blive. Da alle var trygt i deres telt, blæste det mere og mere op og blev til en rigtig storm. Vi måtte alle ud og se til vores snemurer og rejsen dem op igen eller forstærke dem. Alt bliver vådt når man har været ud, sneen finder vej ind alle steder, selv lukket lommer kan have sne i sig. Det blæst mellem 15-20 m/s og temperaturen steg til minus 5 grader.

I teltet er dagen gået med at snakke, læse, nogle har sovet og hvilt lidt. Vi har også fået kikket på fødder og fået alt ordnet. Meget tid går også med at børst og børst, sne og vand væk.

Til aften mødes vi alle til fælles aftensmad og fortællinger fra dagen. Nu ligger vi alle i vores telte igen og håber på bedre vejr, både for vi kan komme videre og mange håber ikke at skulle på toilet i det her vejr.

Det var alt for i dag.

Erik

P.S: Vi kan ikke se kommentarer, mails, facebook, mv. herude. Vi sætter dog stor pris på alle kommentarer og vil læse dem men stor glæde når vi kommer hjem.( Vi får kun et meget lille udvalg under vejs, via satellit telefon)

Dato: 10. april

Dag / Lejr: 10/9

Pos: N 66 44 14,8 W 47 29 31,1

Distance / Højde: 0 km, ligge i 1678 højde meter.

Føre: –

Vejr: 10-20 m/s fra syd, masse snefygning og høj sol over. Minus 20 i nat i løbet af dagen minus 5 grader.

Sigt: 10-30 meter

Indlægget er opdateret: 10. december 2020