Dato: 14. maj 2011

Har fået sovet lidt, jeg sover ikke på helt samme måde op på dagen. Sov til kl. 9 snakkede lidt i telefon, tjekke mail, vejr, osv. Fik lidt morgenmad faktisk meget mad. Sov igen til og fra til kl. 13.

Kan se det er igen i nat der skal roes og så bliver det godt. Regner med at gå på vandet omkring kl. 18 og ro det jeg kan, håber at nå til Sandnessjøen, men vejret bestemmer.  Her bliver jeg nød til at vente, der er de pakker jeg skulle have haft i Tromsø, med lidt små ting og chokolade. Skal også snakke med avisen. Det er planen, men må se hvad vejret og kroppen siger.

I går drillede havørnene mig igen. En den bare sad der og kikkede væk, mens jeg tog kamera frem og padlede stille og roligt mod den. Nu får jeg den, den sidder bare der og tænke dumme kajakmennesker nu tager jeg røven på ham igen, lige som afstanden nærmere sig letter den flyver lavt og hurtigt væk, ak.

Efter middagen er gået med at læse lidt, se kort, osv. samt høre på ding, ding, ding, jeg har forvildet mig ind på en stor mark med får, så der er kommet får med små kid hen til mig, så de går rundt over det hele.

Det kunne jeg ikke se i nat, håber ingen bliver sur på mig, men ser ikke ud til de bliver generet af mig, går deres vej hvis jeg går ud.

Erik

Indlægget er opdateret: 11. januar 2022

Skandinavien rundt i kajak, bog, køb her!