Allerede før vi gik i seng, fik jeg en melding om dårligt vejr på vej, i morgen. Men i løbet af natten kunne jeg høre at det kom før en beregnet, fordi klokken 7 sled vinden i teltet og sne stod ned, fra Nordøst og der var ingen sigt.

Efter lidt overvejelse, var jeg rundt og meddel at vi blev og holdt vejrfast. Vi skulle gå direkte ind i vinden og sneen hele dagen. Jeg viste at det ville blive et helvede at holde tempo og kurs, så heller spare på kræfterne, til det skulle blive godt vejr igen. Vi har mad nok og kan lugte mål, nu vil vi bare ned.

Den vejrfaste dag er som alle de andre dage gået med at slappe af, tiltrængt for mange, læse, snakke og være på besøg rundt omkring. Det var været plusgrader og solen varmede selv om vi ikke kunne se den, så det har været helt forårs agtigt i teltene, det er slut nu til aften.

Tankerne kræser hele tiden om det sidste stykke, hvordan er føret, kan vi komme godt ned, vi skal være nede på fredag, men det skulle ikke være det stor, hvis bare vejret bliver godt. Det siger meldingerne.

Erik

P.S: Vi kan ikke se kommentarer, mails, facebook, mv. herude. Vi sætter dog stor pris på alle kommentarer og vil læse dem men stor glæde når vi kommer hjem.( Vi får kun et meget lille udvalg under vejs, via satellit telefon)

Dato: 29. arpil

Dag / Lejr: 29/24

Pos: Vejrfast

Distance / Højde: 0

Føre: ?

Vejr: Minus 6 til 0 grader, frisk til kuling fra Nordøst. Lave skyer og let sne hele vejen.

Sigt: 50 meter

Indlægget er opdateret: 10. december 2020