Som lovet, skal du der ude have lidt afvending, her det næste stykke tid. Kan ikke give dig en kold tyrker.

Hvordan her min krop så taget det, sådan generelt.

Første del af turen, havde jeg forventet muskel ømhed på 2 til 3 dagen, men det kom først fra 3 til 5 dagen. Det var under min skulderblade det gjorder ondt, jeg sad og skød ryg, roede høj og lav rostil, men jeg var meget smadret. Så holdt det op, jeg fik de her vejrfaste dage op langt Vesterhavet og jeg kom i roform.

Ellers har jeg haft muskel ømhed, i hele kroppen, efter nogen af de hårdere dage, samt når jeg har roet mange dage i træk, da jeg kom til Møn hos Marlon efter 9 rodage i træk, var jeg virkeligt træt.

Så har der været en muskel der har sat sig fast en ½ til 1 time, så var det væk, så kan ikke klage over min krop.

Men kunne virkelig mærke jeg kom i roform, her til slut, kunne ro til, i lange perioder. Ofte var jeg ikke oppe af kajak i de 7 til 9 timer, jeg roede. (Beskriver mine dagsrytmer senere).

Men hensyn til at fryse, har det især været min finger, men det viste jeg, da jeg har svage finger i forvejen. Mange dage har jeg kæmpet den første ½ time med at få varmen. Men min handske løsning har gjordet det gik rigtigt fint.

Jeg kan mærke min hænder er slidt af al den fugt og kulde, mine finger spidser er følsomme, samt min hænder er meget tørre. Selv om jeg smurte dem hver aften i Helosan.

Min tær har også frosset engang i mellem, grundet sved eller en lang dag, når alt fugt og kulde havner der nede. Men har kun været få gange.

Jeg har ofte haft kolde tær, men det er sket mens jeg slog lejer, de 20 til 30 min, i sneen, gør dem kolde.

Ellers har jeg haft nogle temperatur svingninger i løbet af dagen. Ofte omkring 13 til 14 er jeg blevet lidt kold, som om kroppen lige skulle omstille sig, så er varmen og kræfterne kommet igen, resten af dagen.

Så min påklædning har virket, mere om den senere.

Utroligt nok har jeg ikke haft ondt i røven, en eneste gang, selv om jeg har siddet mange timer i træk, dejligt sæde i min kajak.

Jeg tror også grunden til jeg har haft så få problemer med kroppen, er jeg altid har en god grund form, styrketræner meget, løber, går, laver yoga, cykler, løber rolleski, ror kajak, osv. Jeg har et helt rum med jern og en spinning cykel, så det er let at komme til at træne. Det hjælper også meget jeg kender min krop og har prøvet at få tæsk mange gange.

Jeg har tabt ca. 4 kg. fra 89 kg til 85 kg, jeg taber mig generelt ikke meget på ture, da jeg har en god appetit.

Men i dag er jeg meget muskel øm og føler mig som en gammel mand. Brugte mange kræfter, det er også som om kroppen ved det er slut, så nu kan den slappe af. Så nu står den på nogle hviledage, så starter træningen og udstrækning op igen.

Ellers er dagen gået med at side ned og ordne post, m.v.

I morgen står den på billeder af mit grej og udpakning.

Erik

Indlægget er opdateret: 11. januar 2022