Mandag morgen, kunne jeg stå tidligt op, 04.30. Ordnede det sidste. Jeg havde bestil en taxi til kl. 5 der kørte mig til toget, 5£ fint. Herfra gik turen til Manchester Airport med 3 skift undervejs, i myldertrafikken, ikke helt nemt med alt min bagage. I lufthavnen fik jeg et chok, da Easy Jet ville have overvægt betaling, for det jeg fik med herover uden problemer. Havde bestil ekstra skipose og vægt. Intet at gøre kostede mig 120£ lidt over 1.000 kr. Ak. Viste sig at når man virkelig går deres regler igennem, må ens sport udstyr veje 30 kg, fint, men et andet sted står der at alt over 12 kg, skal man betale ekstra for. Øv, lidt for smart skrevet. Kan nemt finde reglerne bagefter, men ikke under bestillingen, jeg kunne ikke. Flyet var også forsinket, samt har aldrig set så uhøfligt personale ved Gaten. En fra Easy Jet, gik frem og tilbage, ved køen, trak folk ud der skulle gå frem foran alle og lægge deres håndbagage op i en måler, for at se om den var for store. Opførte sig som en lille konge. Så uhøfligt. De kunne bare tage måler med rundt og bare smile lidt. Sådan en idiot, men jeg skulle da ikke måle, da jeg sad og læste, uden for køen.

Så fløj jeg hjem og tog DSB til Fyn.

En 13 dags tur, med 12 overnatninger i Wales. Overordnet super fed tur, lærte meget og fik opfyldt mine mål, bestå 4 Star BCU og se hvad der forventes af 5 Star, at jeg så synes jeg er meget mere med end forventet, er glædeligt. Jeg fik set fantastik ro vand, fik nogle gode nye venner. Kan kun anbefalede andre en tur der over. Jeg kan også stå 100% inde for Nick Cunliffe, undervisning, personlighed og faglig kunnen. Se mere om ham her http://www.kayakessentials.co.uk

Til slut et stort tillykke til Leslie og Sarah, der bestod 5 Star ugen efter.

Erik

 

 

Relateret indlæg

Indlægget er opdateret: 11. januar 2022