Rabatkoder – Erik B. Jørgensen – Shop

Velkomme til mit univers, både blog og shop/butik.

Her på min shop sælger jeg mine bøger, pakkelister, online foredrag og kurser. Mange af mine bøger vil du kun finde her på min hjemmeside, da de er udgået ved boghandlerne eller jeg selv har udgivet dem og ikke sælger dem via boghandlerne.

Jeg kører aldrig med rabatter, rabatkoder, voucher eller kampagner, fordi jeg har sat prisen lavet for min bøger og fragten er inkluderet (i Danmark). Personligt kan jeg ikke lide at købe noget i en shop, for at se det på tilbud få uger efter. Det vil du aldrig opleve her!

Ved at købe via min shop, støtter du direkte mig og mit univers. Her kan du finde rigtig meget gratis og forhåbentligt meget brugbart materiale.

Jeg håber du finder hvad du søgte på min shop, ellers er du altid velkommen til at kontakte mig.

Her kan du se min shop/butik!

Erik

Relateret indlæg

Her er en lille historie om mit første møde med en isbjørn:

God råd, fif og vejledninger til at komme godt i gang med friluftsliv, med eventyrer Erik B. Jørgensen
Åbne foredrag med Erik B. Jørgensen. Køb billetter her!
Få gode råd og masser af anekdoter om Slædepatruljen Sirius af eventyrer Erik B. Jørgensen

Nyhedsbrev

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få nyt om foredrag, ekspeditioner, artikler, og masser af gode råd og fif, m.m.

Samt få adgang til 30 min udsendelse om vores ekspedition"Thule til Thule".