Tak til sponsoreHer er mine samarbejdspartnere

Jeg har været heldig at der er en del der har støttet op om mit projekt som jeg skylder en stor tak så her er lidt om dem.

Aclima

Aclima er i min verden verdens sejeste undertøj mærke, der laver undertøj / trøjer i brynje, uld, m.v. Et godt stolt Norsk firma.
Tak til dem for den store støtte.

ArrowKayaks

ArrowKayaks har igen støtte op om mig, men deres ekspetise i kajakker og givet mig den store ære at ro i den første af deres fuldblods langturs havkajak, Empower. Jeg føler mig heldig. Sidst var det deres Play surf og lege havkajak jeg brugt. Et super kvalitets kajakmærke.

Friluftslageret & Summitshop

Som altid står disse to forretninger, Friluftslageret og Summitshop, bag mig med deres råd og vejledning i alt det grej jeg har med, fra tøj, lejer udstyr, sko, osv. Samt skaffer mig det bedst mulig grej til min behov. Igen tak fra mit hjerte.

 Brænder, bestil, gryder, termokander, osv.

Bukser, regntøj, rygsæk, støvler, vandtætposer, handsker, huer, osv.

Telt og soveposer

Nicus Nature

Nicus Nature, støtter mig som altid men hensyn til det rigtige kajak udrustning, fra deres store butik i Svendborg. Samt jeg har fået love til at lære og undervise i deres kursus afdeling, for at forberede mig til denne tur. Oven i købet i det fantastiske Sydfynske øhav.

 Kajaktøj, sprayskirt, m.v.

FAF

FAF (Fyns Andels Foderstof) den fynsk afdeling af DLG (Dansk Landbrugs Grovvareforretning) har bakket op om min tur med en håndsrækning. Mange tak til jer og tak for vores mange arrangementer med foredrag, m.v.

Katan Event

Katan Event, vil jeg takke for stor støtte og opbakning. Katan Event laver kajak arrangementer, event, kurser, polterabender, og med udgangspunkt fra København og dækker Sjælland. Samt andre steder  efter ønske.

Avannaq pagaj

Avannaq pagaj er en støtte der åbnede min øjne for noget helt nyt. En hybrid pagaj mellem en Grønlands pagaj og en wing pagaj. Jeg er meget posiktiv over dens egenskaber og glæder mig til at bruge den som en af mine pagajer. Ud over det støtter Avannaq velgørenhed i en grad jeg aldrig har set lignende. Et lille fint Norsk firma.

Toms

Toms har været flinke og synes godt om mit projekt, så jeg kommer ikke til at mangle chokolade og slik på min tur, dejligt.

Gyldendal

Gyldendal er efterhånden blevet min fast støtte, at jeg må skrive min bøger om mine ture. Samt de søger som altid for underholding til telt og de vejrfaste dage.

————————————————————————————-

Samt jeg skylder en stor tak, til en masse som har støttet op det bedste de kunne og rådet og vejledt mig:

M-Tec

M-Tec, en af de føre virksomheder i at lave GPS tracker, til køretøjer, arbejdstids registrering, tyveri sikring, osv. Har støtte med en min lille GPS Tracker, som skal gøre det muligt for alle her på siden at følge med i hvor jeg er henad, via GPS Live kort.

Canon

Canon har igen, hjulpet mig med at jeg har det helt rigtige kamera udstyr med.

Vasa Kajak Ergometer

Tak til Vasa Trainer for at hjælpe mig med at få et super godt kajak ergometer.

VHF Skolen

VHF Skolen har støttet mig med det rigtige valg af VHF radio, nødsender, osv.

UnatSolar

UnatSolar her igen støtte op om min tur, med udlån af satellit telefon og tilbehør. Samt den billigst mulig løsning på Airtime

Maxim

Maxim støtte med en masse dejlig saft.

Leif og Annie

For hjælpe med pagajer de flotteste grønlands pagajer. Samt for tid og hjælpen med at køre mig til Nordnorge til Start.

Niels Jørgen Blom Sørensen

For udtallige samtaler om min ansøgninger, aftaler, osv. Godt at have en rigtig forrentnings mand bag sig.

Samt alle jer jeg ikke har nævnt, men som er kommet med små råd, link, vejledninger og som har brugt jeres tid på mig.Det sætter jeg meget pris på.