I dette afsnit af mit Podcast ”Komud” med ”Friluftsnørderi” er emnet ”Foto på tur”. Når jeg bevæger mig ud på mine mange eventyr /ture/ekspeditioner) er foto en stor del af det, for at have gode minder og jeg kan holde foredrag og skrive mine bøger efterfølgende.

Men bare på min mindre ture, er foto også en stor del af turen, jeg følger jeg ser mere når jeg også er på fotojagt.

Men det er en hel videnskab at finde det rette udstyr og tag gode billeder, så I dag tager jeg en snak med to rigtig gode fotografer, Uri Golman, naturfotograf og Morten Kirckhoff, fotograf af forladte steder.

Du kan glæde dig til en snak om hvor interessen for foto startede, det først kamera, det perfekte set-up, hvad du bør undersøg når du skal have kamera og meget mere.

Uddrag af CV om Uri Golman

Uri Golman, er naturfotograf og arbejder bl.a. for ”National Geographic”. I dag arbejder han meget sammen med sin partner og fotograf Helle Olsen.

De har fortiden et stort projekt, der skal dokumentere nogle af de sidste vilde dyr i verden, under navnet ”WILD”.

Jeg har tidligere lavet et hele podcast ”Mød eventyreren” med Uri, så der kan du høre om hele hans liv.

Link til Uri Golman

Uddrag af CV om Morten Kirckhoff

Morten Kirckhoff er en af de to mænd bag forladtesteder.dk. Hvor de tager billeder af forladte steder, rundt i Danmark og hele verden. Morten holder foredrag om deres ture og har udgivet 3 fotobøger, om deres fund.

Jeg har tidligere lavet et hele podcast ”Mød eventyreren” med Morten, så der kan du høre om hele hans liv.

Link til Morten Kirckhoff

Link

Ugens anmeldelse

Denne gang er det ikke en anmeldelse som sådan, men et tilbage blik på alle de kamera jeg har brugt på mine ture (dem jeg kan huske). Altid sjovt at se udviklingen.

Nyheder vi taler om

De få nyheder vi talte om er følgende

iTunes icon

Android icon

God fornøjelse. Har du en mening om mine podcasts skriv gerne en kommentar her og lave meget gerne en anmeldelse i iTunes her eller i den podcast app du bruger.

Erik

P.S: Se alle de andre podcasts/interview jeg har lavet før her

Indlægget er opdateret: 4. februar 2022

Banner med Erik B. Jørgensen, Støt "Kom ud - Podcast" via min shop