Korpset

– Personlig indstilling og samarbejde

Jeg har igennem mange år præsteret mange resultater som eventyrer/ekspeditionsmand og før det i specialenheder som Slædepatruljen Sirius og Jægerkorpset.

Alt sammen noget der kræver mål, personlig indstilling, samarbejde og erkendelse af, at det ikke kan lykkes egenhændigt, men via et stærkt samarbejde.

Hvad der skal til for at blive specialsoldat, viser Erik og tre andre instruktører i det populære tv-program på TV2 – ”Korpset”. I sæson 1 og 2 viser de, hvad der skal til, og at man skal være lavet af ”det rette stof”. 30 mand blev testet i otte dage i hver sæson for at se, om de havde dét, der skal til for at blive Jægersoldat. Kun få klarede det!

Men det handlede om meget mere end det fysiske. Nærmere handlede det om ens personlige indstilling og evnen til sammenhold.

Foredragets fokus er de prøvelser deltagerne i ”Korpset” udsættes for, herunder hvorfor de skal igennem de øvelser og temaer de skal, og ikke mindst hvad meningen er med de forskellige ting.

Publikum får et indblik i, hvad det kræver at blive specialsoldat, og hvordan man kan bruge det i livet fremover. Jeg inddrager mange af mine egne oplevelser fra Slædepatruljen Sirius og Jægerkorpset, og jeg vil fortælle, hvordan jeg bruger det i dag i mit liv – både som eventyrer og i det daglige liv.

Foredraget handler om at turde at gå efter sine drømme og om at holde ud, når det er hårdt, fordi på den anden side venter personlig indsigt og store oplevelser. Men alt afhænger af, om man kan samarbejde samt forståelsen af vigtigheden af dette, og at man intet kan alene i livet. Alt sammen leveret med den gode historie og fortællingen i centrum.

  Ring mig op, så jeg kan høre mere!

  Jeg er altid klar til en uformel snak om mine foredrag og hvad jeg kan tilbyde.

  Hent materiale | Book foredragPraktisk info

  Erik er en rigtig god historiefortæller og hans budskaber om ledelse og selvmotivation bliver leveret på en både ydmyg og samtidig overbevisende måde. De spændinger og kriser og heraf afledte ledelsesmæssige udfordringer, der udvikler sig over måneder og år i et team på en typisk dansk arbejdsplads spiller Erik igennem og håndterer, oftest dagligt, på sine missioner. Det har for mig været meget inspirerende at lytte til og lære af!

  Ulrik Moes
  Project Director Novo Nordisk

  Korpset – Personlig indstilling og samarbejde, foredrag, Erik B. Jørgensen, instruktion i at holde varmen i skoven, regnslag og sprittabellet
  Korpset – Personlig indstilling og samarbejde, foredrag, Erik B. Jørgensen, kontrolvejning før march
  Korpset – Personlig indstilling og samarbejde, foredrag, Erik B. Jørgensen, bokseturnering, to aspiranter bokser
  Korpset – Personlig indstilling og samarbejde, foredrag, Erik B. Jørgensen, instruktørene sæson 3
  Korpset – Personlig indstilling og samarbejde, foredrag, Erik B. Jørgensen, i svømmehalen, instruktør Erik hjælper aspirant 5 Nick
  Korpset – Personlig indstilling og samarbejde, foredrag, Erik B. Jørgensen, på skydebanen, Instruktør Erik viser pistol
  Korpset – Personlig indstilling og samarbejde, foredrag, Erik B. Jørgensen, aspiranter i havet med træstamme
  Korpset – Personlig indstilling og samarbejde, foredrag, Erik B. Jørgensen, portræt sæson 2
  Korpset – Personlig indstilling og samarbejde, foredrag, Erik B. Jørgensen, lære aspiranter at holde varmen når våd og kold
  Korpset – Personlig indstilling og samarbejde, foredrag, Erik B. Jørgensen, aspiranter på o-march, instruktør Erik hjælper
  Korpset – Personlig indstilling og samarbejde, foredrag, Erik B. Jørgensen, aspirant nr. 1 er helt færdig efter tungbyrde
  Korpset – Personlig indstilling og samarbejde, foredrag, Erik B. Jørgensen, aspiranterne slæber træstamme i grusgraven