Jægerkorpset. Jægersoldat Erik B. Jørgensen på vagt/observation i Afghanistan

Jægersoldat – Elitesoldat i Jægerkorpset

– Danmarks specialstyrke

FOREDRAGET er UDGÅET, jeg henviser til “Sammenhold eller gå kold” i stedet!

Få et sjældent indblik i den danske eliteenhed Jægerkorpset. Hvordan det er at kæmpe sig igennem optagelsen. Hvad det kræver bagefter, under såvel den daglige tjeneste, øvelser og skrappe missioner.
Hvad kræves der, hvad gør uddannelsen ved en og hvilken udvikling går man igennem.
Hør mine personlige oplevelser fortalt på en levende og jordnær facon.

Foredraget tager sin begyndelse i en serie billeder med lyd, der viser hvad Jægerkorpset er. Fra optagelsen, træningen og missionerne.  Jeg  fortæller om, hvad  Jægerkorpset er, hvad optagelsen går ud på, om den ekstreme  hårde udvælgelse og formålet med denne.
Vi følger den første træning, hvorfor man træner og hvad man træner, med masser af billeder, video og gode historier, der giver et sjældent indblik, i det at blive og være Jægersoldat. En af de hårdeste og skrappeste uddannelser i forsvaret. En af verdens bedste og mest respekterede elite enheder.
Til sidst vises eksempler på missioner, og stemnings billeder fra de lande, hvor missionerne foregår. Det hele understøttes af masser af  billeder, video og musik.

Foredraget udbygges med små pauser i fortællingen, med  billeder med musik fra  træningen, stemninger fra missions områder, video af træning og krigsforberedelse.
Et foredrag der henvender sig til alle, da det er en ukendt verden for de fleste. Selv mange piger har givet udtryk for det er spændende. Man bør nok gå i mindst 8. klasse for at forstå indholdet.

FOREDRAGET er UDGÅET, jeg henviser til “Sammenhold eller gå kold” i stedet!

P.S: I alle mine “Udviklings foredrag” har jeg rigtigt mange eksempler fra Jægerkorpset og Slædepatruljen Sirius. Meget af det jeg lærte bruger jeg forsat den dag i dag, for at nå mine mål.

Relateret indlæg

Tilbage til oversigt over alle foredrag!