Sammenhold eller gå kold

Samarbejde – løber alle samme vej?

Book Foredrag– et foredrag om at skabe et stærkt fælles fodslag

Her er skabelsen af sammenhold via samarbejde i fokus. Et stærkt sammenhold kommer ikke af sig selv. Vi har brug for nogle fælles historier og værdier for at samarbejde bedst muligt.

Udgangspunktet for et hvert velfungerende samarbejde er den enkelte persons indstilling til samarbejdet, din indstilling. Hvad skal du som teammedlem gøre for at  sikre, at I som team altid bevæger jer mod et styrket samarbejde, frem for det modsatte.

I foredraget tager jeg udgangspunkt i min egne erfaringer fra bl.a. Jægerkorpset, Slædepatruljen Sirius og min mange ekspeditioner, hvor sammenhold er livsnødvendigt. Jeg giver mit klare bud på, hvilken personlig indstilling der kræves, for at være konstruktiv over for sine kolleger – og få at blive konstruktivt mødt af andre.

Det vigtige for mig er, at alle eksempler kan drejes over på vores dagligdag, gøren og laden. Det skal være sjovt, jordnært og i klart sprog.

Det jeg kan bidrag med er værktøjer til:

  • Hvordan I kan udbygge jeres samarbejde.
  • Syn for og indsigt i, hvor vigtigt samarbejde er.
  • Skabe et fælles udgangs punkt for at gøre samarbejdet endnu bedre.

Det hele kan sættes sammen med praktiske øvelser, eksempelvis et teambuilding forløb.

Læs om Teambuilding herBook Foredrag

 

 

 
Download materialePraktisk informationBook foredragTilmeld dig Nyhedsbrev

Andre emner

Gør drøm til virkelighedPunktér jeres konflikter, før de opstårEventyret starter i din baghaveFå det bedste frem i andre