Far og datter i Vildmarken, 45 dage i Danmark, 2018

Der er gået 3 år siden sidste “Far og datter i Vildmarken, 45 dage …”, og nu er det tid til tredje “Far og datter i Vildmarken” tur/ekspedition, i sommeren 2018. Min datter og jeg har talt om, hvad der skal være rammen for vores næste eventyr. Vi er begge glade for Danmark, og vi har derfor besluttet at blive i vores herlige land i 2018. Tidligere har vi været i Finland/Norge under “Far og datter i Vildmarken, 45 dage i kano” og Nordsverige under “Far og datter i Vildmarken, 45 dage i Nordsverige” .

Vi vil i 45 dage rejse rundt i Danmark på “Far og datter i Vildmarken, 45 dage i Danmark”, fra 17 juni til 31 juli 2018. Vi deler turen op i 4 etaper. De forskellige etaper skal føre os rundt i Danmark i forskellige områder for at sætte fokus på vores “vilde” og smukke natur og især møde Danmarks dyr. Vi vil sætte fokus på de store dyr vi har i Danmark.

Vi vil ændre transportmidler alt efter hvad der er bedst til de områder vi gerne vil besøge:

  • 1 etape Vandring, Vestjylland
  • 2 etape Cykling, Hærvejen
  • 3 etape havkajak, dobbeltkajak, Det Sydfynske Øhav til Lolland (eller hvor vi når til)
  • 4 etape Vandring, Bornholm og Christiansø

Vi håber at kunne sætte fokus på de muligheder vi har i Danmark og vores natur vi skal værne om og bruge. Vi håber også vi kan sætte fokus på vi skal have endnu mere vild natur i Danmark, så dyrene har noget at være i og vi mennesker har noget at slappe af i. Det vil være godt for alle, også vores miljø, landmænd, jægere, ornitologer og andre der bruger og lever af vores natur.

 

Vi vil møde de store dyr og se vores fantastiske natur

Vi håber at møde kronhjorte, dåhjorte, elge, ulve, bævere, og meget mere på land. I vandet håber vi at se og møde sæler, marsvin og andre dejlige dyr. Ellers skal vi bare være i og se vores fantastiske natur i alle 45 dage.

 

Det handler om passion!

Hele det her projekt handler om passion. Det handler for mig om at jeg fandt min far-rolle, ved at være i naturen med min datter. Det er nu blevet vores fælles passion. Det er vores ting, vores helle og en ting vi har kun os. Det er er blevet vores særlig ting og referenceramme, når vi taler i hverdagen. Vi er kommet hinanden nærmer, ved de mange timer sammen. Det var været sjovt, træls, hårdt, vådt og perfekt. Det har givet fælles værdier og historier, som definere vores far/datter forhold.

Jeg er eventyrer og har en stor passion for naturen og rejse, derfor er det den naturlige vej for mig. Andre har en anden vej, det handler “kun” om at lave noget sammen begge er passioneret omkring.

Alt det og vores rejser har jeg beskrevet i min bog “Rejser med Karen og Dino i Vildmarken“.

Derfor forsætter vi med at drage på tur sammen.

 

Fokus på “Eventyret starter i din baghave”

Vi vil vise at vi alle har muligheder for at lave eventyr i vores baghave, ved at komme lidt rundt i Danmark. Forhåbentlig kan vi vise og inspirere andre til at tage på små ture/eventyr ud fra deres evner og lyster.

————O————

Du kan læse de blogindlæg jeg skriver om forberedelse og selv ekspeditionen/turen her!

Følge også med på mine socialemedier især:

Karen og Erik

Samarbejdspartnere

  • Friluftslageret, støtter mig igen 110% med vejledning, støtte og udstyr.
  • Fjällräven, er igen bag mig og Karen med tøj og udstyr.
  • Aclima, står som altid for vores dejlige varme underbeklædning og sokker.
  • Wiley X, med lækre solbriller
  • Fotograf Claus Lillevang, hjælper med gode billeder, video og hjemmeside, før og efter turen. På turen er vi alene.