Far og datter i Vildmarken, 45 dage i Danmark, 2018

Der er gået 3 år siden sidste “Far og datter i Vildmarken, 45 dage …”, og nu er det tid til tredje “Far og datter i Vildmarken” tur/ekspedition, i sommeren 2018. Min datter og jeg har talt om, hvad der skal være rammen for vores næste eventyr. Vi er begge glade for Danmark, og vi har derfor besluttet at blive i vores herlige land i 2018. Tidligere har vi været i Finland/Norge under “Far og datter i Vildmarken, 45 dage i kano” og Nordsverige under “Far og datter i Vildmarken, 45 dage i Nordsverige” .

Vi vil i 45 dage rejse rundt i Danmark på “Far og datter i Vildmarken, 45 dage i Danmark” (forventer fra 17 juni til 31 juli 2018). Vi deler turen op i 4 etaper. De forskellige etaper skal føre os rundt i Danmark i forskellige områder for at sætte fokus på vores “vilde” og smukke natur og især møde Danmarks dyr. Vi vil sætte fokus på de store dyr vi har i Danmark.

Vi vil ændre transportmidler alt efter, hvad der vil være bedst i de forskellige områder. Vi håber og regner med, at det bliver vandring, kano eller kajak, cykel og hvad der ellers giver mening.

Vi håber at kunne sætte fokus på de muligheder vi har i Danmark og vores natur vi skal værne om og bruge. Vi håber også vi kan sætte fokus på vi skal have endnu mere vild natur i Danmark, så dyrene har noget at være i og vi mennesker har noget at slappe af i. Det vil være godt for alle, også vores miljø, landmænd, jægere, ornitologer og andre der bruger og lever af vores natur.

Frem til vores tur, vil vi se på ruter og få input til hvad vi bør opsøge og se.

Tanker vi har nu er:

Vi vil møde de store dyr i Danmark

Vi håber at møde kronhjorte, dåhjorte, elge, ulve, bævere, og meget mere på land. I vandet håber vi at se og møde sæler, marsvin og andre dejlige dyr.

Har du kontakter eller forslag til hvor vi kan lykkes med det, så skriv gerne (erik@komud.dk)

 

Vi vil finde den vilde og anderledes natur i Danmark

Vi vil gerne finde de oversete områder i Danmark og besøge vores store naturområder og nationalparker.

Har du kontakter eller forslag til hvor vi kan lykkes med det, så skriv gerne (erik@komud.dk)

 

Fokus på “Eventyret starter i din baghave”

Vi vil vise at vi alle har muligheder for at lave eventyr i vores baghave, ved at komme lidt rundt i Danmark. Forhåbentlig kan vi vise og inspirere andre til at tage på små ture/eventyr ud fra deres evner og lyster.

————O————

Nu går forberedelserne igang. Vi skal finde de forskellige etaper vi vil rundt i. Det kræver også mere forberedelse med hensyn til vores rute og overnatningssteder, da vi ikke bare kan stoppe, når vi vil, som vi kan, når vi er helt ude i vildmarken og har allemandsret. Vi skal lave “depoter” der kan køres ud til os, når vi skal skifte transport form, eller flytter os til et andet område.

Vi glæder os til forberedelserne og forventningsglæde.

Du kan læse de blogindlæg jeg skriver om forberedelse og selv ekspeditionen/turen her!

Karen og Erik

Samarbejdspartnere

  • Friluftslageret, støtter mig igen 110% med vejledning, støtte og udstyr.
  • Fjällräven, er igen bag mig og Karen med tøj og udstyr.
  • Aclima, står som altid for vores dejlige varme underbeklædning og sokker.
  • Fotograf Claus Lillevang, hjælper med gode billeder, video og hjemmeside.