Voltaic Amp 4 Watt, Lava Charger og Xtorm Power Bank klar til test

Jeg har en masse solceller og batteriløsninger med på mine ture og ekspeditioner. Men alt den teknik I form af kameraer, iPad, GPS tracker, osv.

Jeg har test mange slags, igennem årene. Nu går jeg i gang med en ny test af mindre solceller og strømløsninger fra “Power2Go”.

Det jeg test nu er:

  • Lava Charger, en batteri løsning med fast solcelle. Den indeholder 4000 mAp og har et 3,5 watt solcelle panel. Det er en god styrke til at lade telefoner og musik afspiller. Den har gode test anmeldelser. Så den glæder jeg mig til at lege med.
  • Voltaic Fuse 4 Watt. Er også en samlet løsning. Med en taske med vandafvisende solceller. I den tasken er der et 4000 mAp batteri og der kan være en telefon til opladning, osv.  Den model jeg har skal ikke åbnes for at sættes på. Den er i et og kan spændes på rygsække, cykeltasker osv. Kan lade telefoner og musikafspiller.
  • Xtorm Power Bank, er en kraftigere batteri pakke på hele 7300 mAp. Den kan lades ved hjælp af solcelle paneler, som Voltaic eller andre løse paneller. Den kan også lades direkte fra computeren eller stikkontakten, hvis man ønsker at have strøm med på farten. Kan lade en telefon, o. lign. men også iPad.

Den kommer til at ligge i mine tasker osv. til de dage, hvor opladningen er glippet eller jeg er længe af sted.

P:S. beklager den dårlig kvalitet video, der var dårligt lys.

Jeg tester løs og vender tilbage med en større anmeldelse af de enkelt ting.

Erik

Link, til artikler jeg har skrevet og andre produkter: