Danmark rundt i kajak - vinter, Grej

Vandposer til kajak


Når man står og skal pakke sin kajak, er det rat med små pakposer og enheder, der er nemmere at pakke og få så lidt luft som muligt. Det samme gælder når man skal have vand med. Derfor har jeg anskaffet mig 2 liters vandposer fra Ortlieb, dem har jeg 6 stk. af, som jeg kan fylde efter behov. På den måde er det nemmere at fordel sin vandbeholdning rundt hvor der plads.

Mit problem er selvfølgelig, frost, men ofte frys de kun i yderkanten, som et æg, så man nemt kunne slå det i stykker. Men ellers måtte de til optøning i teltet.

Ofte har jeg også en 10 liter vandpose med fra MSR, til at hente vand i lang vejs fra. Den har jeg sat to webbing stropper på, så jeg kan tage den på som rygsæk, så det er nemt at transporter hjem. Jeg har købt mine vandposer ved friluftslageret, men kan fås mange steder.

Erik

You may also like

Skriv en kommentar