Udstyr til salg

Udstyr og grej til salg. Jeg har utroligt meget udstyr og nogen gang får jeg købt ting, jeg alligevel ikke skal bruge. Her under er det jeg har til salg.

Her der noget af det du er interesseret i kan du kontakt mig på:

  • Mail: erik@komud.dk
  • Telefon 40252477

Her er det jeg har til salg!

Myggejakker

MyggejakkeJeg bruger og har brugt Bugjacket/shirt i mange år, i områder med mange myg. Det gør det hele lidt behagligere.
Min datter har også disse jakker, for vi kan få en god tur, selv når der er mange myg.

Hun er vokset fra sin gamle jakke og hun har fået en ny, da jeg skulle være 100% sikker på at få en, måtte jeg bestille to, derfor har jeg en ekstra i større størrelse.

Du kan se min anmeldelse af dem her “Mygge jakker”.

Bugshirt
Min datters myggejakke fra “Far og datter i Vildmarken – 45 dage i kano”. Den er brugt ca. 7-10 gange, i super stand. Karen er størrelse 140 nu, og kan ikke være i den lille mere.

  • Størrelse: Small, (hvid) de siger fra 18 måneder til 4 (5) år, Child’s Original Bug Shirt
  • Pris: 350 kr. inkl. fragt i Danmark

 

North Water Expedition Deck Bag (Dækstaske kajak)

Jeg har en helt nye “North Water Expedition Deck Bag“. Jeg fik simpelthen dobbelt levering, så 4 stk. kan jeg ikke bruge. De 2 stk. jeg har selve, brugte vi under “Yukon River, Eventyrlige Yukon”. Jeg elsker gode dækstasker på min kajak, fordi jeg kan nå mine ting let og den kan sidde så langt fremme at jeg ikke rammer den når jeg padler.

  • Jeg har et styk tilbage til 750 kr.inkl. fragt i Danmark (nypris mellem 850-899 kr.). Den er helt nye med mærker og det hele på.