Så holder Nicus Nature udsalg på fredag den 7. okt. Fra 14.00 til 18.00. I den forbindelse, vil jeg være der med fuld lejr slået op og min Empower kajak fra Arrowkayaks, fra Skandinavien rundt. Til slut vil jeg lave et mini foredrag eller en lille appetit vækker, til min store foredrag der er klar fra nov. Mini foredraget starter kl. 18 og tager 20-30 min alt efter spørge lysten.

Så vil du hils på, er du velkommen, men chancen for at få lidt gode tilbud med hjem.

Det bliver en af de få chancer for at se min fulde lejr slået op og kajakken med udstyr fra turen. Ellers bliver det billeder og video frem over.

Håber vi ses. Ellers kan det være vi ses på til et af mine foredrag rundt i landet, kommer flere og flere bestillinger, bliver herligt at komme ud og fortælle om mine fantastiske oplevelser. Men lige nu gør det pænt ondt at vælge blandt alle de gode billeder og oplevelser.

Se PDF af Nicus Nature Nyhedsbrev her.

Erik