Her lørdag den 21. aug. 2010, var der Stjernetræf på Tirsbæk Slot, under navnet Tirsbæk Green Game.

Vi mødes om formiddagen, hvor selv konkurrencen gik i gang kl. 10.30. Vi var 6 hold, mit hold var mig (Erik B. Jørgensen) som ”kendt” min sponsor var Munkebjerg Hotel, via Rene, samt 4 deltager, Søren, Katja, Malthe og Thomas. Vi var så heldig at få en t-shirt og løbe tøj, af Munkebjerg Hotel.

Så gik konkurrencen i gang, der var 4 konkurrencer, men hver discipliner skulle der kun deltage 4 person fra hvert hold. Så vi måtte sidde over på skift.

Først var det MTB, en svær bane, men mange styrt. Så var det Kajak, men en kort bane og enkelte måtte en tur i vandet. Tredje disciplin var Savning, med to mands sav. Til slut var det trappe løb i parken, ved Tirsbæk Gods. I mellem var der er del pauser hvor vi kunne snakke, se på jagt heste, cowboy ridning, får drivning med hund, fire hjulstrækker, jagtfalke, bueskydning, osv. Til slut var der præmie overrækkelse, med jagthorns musik.

Vi klare en anden plads, efter de suveræne vinder fra Lido Fitness center, tillykke til dem.

Overordnet var det en sjov dag, hvor der var tid til at snakke og hygge sig. Et godt arrangement jeg kunne kan opfordre folk til at tage forbi og se, næste gang.

Tak for en god dag til Tirsbæk Green Game, og de andre hold kaptajner og deltager.

Se indslag om dagen fra TV2 Syd, her.

Erik