Tine Henriksen, CV

Jeg har selvstændig konsulentvirksomhed inden for HR rådgivning, organisations- og ledelsesudvikling, outplacement, coaching og Lean.

Min brede baggrund inden for forretningsorienteret HR, forandringsledelse, ledelses- og teamudvikling, personprofiler, coaching og lean-inspirerede ledelsesværktøjer bruges som understøttende håndværk til forretningsudvikling og succes til opnåelse af personlige og forretningsmæssige mål.

Jeg har erfaringer fra funktioner bl.a. som Change Manager, HR Business Partner og Management Konsulent.

Mine ambitiøse mål og præstationer er drevet af og nås gennem passion, lyst og vilje. Jeg fokuserer og fastholder min nysgerrighed, lydhørhed og den legende tilgang. Min faglige og private levevej er i høj grad lystbetonet og fyldt med gode tilvalg og resultater, jeg er stolt af.

Sporten og fysisk aktivitet er i min hverdag et mentalt frirum og kilde til stor energi, velvære og ikke mindst overskud. Det har samtidig været grundstenen for et utal af eventyrlige oplevelser i fantastisk natur og spændende lande. Jeg har kombineret og prioriteret min professionelle levevej inden for HR med min nysgerrighed og passion for natur, sport, aktivitet og kultur.

Længerevarende tureTine Henriksen, CV, portræt

 • 2016 “Yukon River, Eventyrlige Yukon”, 78 dage og 3.320 km i kajak
 • 2014 Krydsning af den grønlandske Indlandsis til fods
 • 2012 Yogalæreruddannelse, Indien og København
 • 2005-06 New Zealand, 5 måneders ophold med fokus på og uddannelse inden for hiking, bush, Navigation, klatring, caving, havkajak, whitewater kayak og ski
 • 1997-2004 Skiinstruktør, flere halve og hele sæsoner i Østrig og Italien, hvor jeg arbejdede for Italiensk og østrigsk skiskole samt danske rejsebureauer

Korterevarende ture

 • 2015 Nepal, trekking Manaslu rundt
 • 2013 Grønland, Actic Cirkle Trail, trekking
 • 2012 Haute Route vinter, højalpin randonné tur fra Chamonix til Zermatt
 • 2011 Ecuadors Vulkaner, trekkingbestigning af bl.a. Cotopaxi (5.897m)
 • 2010 Argentina, trekking i Patagonien
 • 2009 Kaukasus, trekkingbestigning af Elbrus (5.645m)
 • 2009 Nepal, trekking Cho La Pass og Everest Basecamp
 • 2008 Bolivia, bl.a. bestigning af Huayna Potisi (6.088m)
 • 2007 Tanzania, bl.a. trekkingbestigning af Kilimanjaro (5.895m)

Min interesse for mountainbike har ført til mange spændende rejser i bl.a. Sydafrika, Marokko, Scotland, Italien, Tjekkiet, Wales samt flere MTB etapeløb i Polen og Slovakiet.

Tilbage til siden om “Yukon River, Eventyrlige Yukon”. Tryk her!

Tine Henriksen, CV, i bjergene