Tid til kajak og friluft foredrag


Igen var jeg tilbage til Sønderjylland, nærmere Als for at holde foredrag i Nordborg i går.

Altid dejligt at være ude at fortælle. Der er noget over Sønderjylland, der møder altid mange folk frem, der er højskole sangbog, kaffe og kage. Det er herligt , sådan et helt specielt sammenhold. Det samme oplever jeg i Vestjylland.

Jeg skulle igen fortælle om mit frilufts liv. I mit foredrag ”Danmark rundt i kajak – vinter”. Sjovt at tænke på, at jeg roede forbi i sydkanten af Als, i slutningen af turen, lige i baghaven, så alle havde et forhold til slutningen af turen. Dog drillede sneen mig lidt på vej til Als, tø sne lige i hovedet, er lidt irriterende, Læse min dagbog fra den dag her.

Jeg var også heldig at køre Als tyndt, da jeg var på Sergentskole i Sønderborg, så områder kender jeg.

Der var flere der havde fulgt mig undervejs på turen, det er altid sjovt, at høre hvordan folk opdagede min tur og hvad de fik ud af at følge med. Så bliver lysten til at skrive endnu større.

Tak for et godt arrangement, tak for hjælpen, med projektoren og de mange spørgsmål.

Erik

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *