Erhvervs undervisning / coaching, Foredrag

Team ånd / Samarbejde

Team ånd er en vigtig ting, i alle hensigter, det samarbejde, man kan skabe, i en gruppe, er alt afgørende for, gruppens velbefindende og resultater. En Gruppe skal have, fælles værdier og en fælles historie, man kan hænge gruppe op på, om det så er et serie 5 fodbold hold, der mødes for hygge, lidt motion og en øl bagefter, har de deres værdier. En gruppe i en virksomhed, skal også have værdier, de arbejder ud fra.Det ved CESS-DK, en ung dynamisk virksomhed, i Nordjylland, der handler med computer hardware, derfor holdt jeg, et foredrag, for dem om Team ånd, hvordan man kan skabe, den her helt specielle ånd, der giver et løft i arbejdet, arbejdsglæde, godt kammeratskab, osv. Vi talte om den Personlig indstilling, til livet, arbejde, osv., hvad samarbejde er, hvad skaber det, hvad ødelægger og udbygger samarbejde.

Alt sammen hængt op på eksempler fra erhvervslivet / virksomheder, Sirius, det at arbejde to mand helt tæt, under ekstreme forhold, Jægersoldat, den helt specielle udvælgelse, træning, arbejdet i patruljer, både under øvelser og missioner, samt samarbejde, under krydsning af indlandsisen, hvor man skal havde en gruppe til at arbejde sammen, selv om folk har tilmeldt sig, som enkeltperson eller par. Dette er det første skridt, på vejen mode at skabe et unikt klima / ånd på CESS-DK, som vi senere følger op med events.

Det er altid rat at arbejde med virksomheder som CESS-DK, der vil skabe en ånd, hvor alle er med, som selvfølgelig kan skabe, bedre resultater for virksomheden, men også mere arbejdsglæde og trivsel for den enkelt, man kan lige så godt, havde det sjovt og godt, når man er på arbejde, det gør det letter for lederen. Det skaber også noget ud af til, man kan mærke når en virksomhed, er velfungerende, hvor alle arbejder for alle, man for bedre behandling som kunde.

Erik

You may also like

Skriv en kommentar