Avannaq er et lille norsk firma der laver hybrid pagajer, en mellemting mellem en Grønlandspagaj og en Wing-pagaj. Jeg blev nysgerrig efter jeg fik tilsendt en artikel fra Birger. Så jeg skrev til Avannaq om der var en jeg kunne prøve et sted. Det endte med vi lavede et samarbejde, først skulle jeg dog lige teste pagajen af.

Efter test, osv. besluttede jeg at der skulle en Avannaq med på min tur Skandinavien rundt i kajak. Jeg fik oven i købet en speciel ekspeditionsmodel.

Avannaq pagaj er nok lige så meget et stykke hjælpearbejde, fordi det meste af prisen går faktisk til børnehjem, så det er lige så meget et ideologisk projekt .

Jeg er super glad for min pagaj og takker for vores samarbejde indtil videre. Flere anmeldelser følger.

Erik

P.S. vil du selv prøve en Avannaq er der en demo i Danmark, se mere her