Dato: 27. jan. Onsdag
Lejr / dag: 25 / 31
Pos (google) N 56.39210 E 10.92022
Distance roet: 0 km
Rotid:  0 timer
Vejr: -3 til 0 grader. Skyer 8/8 mellem, sne, regn, alt. Bølger? Vind 4 til 10 m/s, meget usikker.

Jeg havde gjort mig klar til den helt store snestrom, men her kom den ikke, så kunne faktisk være sejlet, men bagklog kan man altid være, samt det giver ingen mening at være roet videre.

Endte selvfølge med at komme alt for sent i seng, til midnat, vi snakkede kajak, m.v. Samt skulle lige se indslag fra tv, m.v.

Sov af h.. til i starten, da jeg hostede og min krop gik i svedeture. Men så faldt der ro over den. Op kl. 7 se til mit vasketøj, men det var allerede i tørretromlerne. Claus skulle ud og køre ind til middag, så jeg gik i seng igen, ind til kl. 9.

Jeg havde fået vist hvor alt var i huset, så jeg fik morgenmad, lavet the, m.v.

Så var det kontor tid, lagt pos. ind på gpsen, set kort videre frem. Planlagt mit kryds til Sjælland, ringet til min kontakt på Færgen Ebbeltoft – Sj. Odde, for at høre om vejr og is. Samt snakket med SOK om mit kryds. Ser ud til at vinduet har rykket sig, så i morgen ror jeg til Hjelm og fredag ser det ud til jeg krydser til Sj. Odde. Men bliver klogere i morgen.

Ellers har jeg altid mange ting på computeren, min ting, altid snakker meget i telefon.

Jeg fik fat i min læge og har fik ordineret lidt piller.

Da Claus var hjemme, gik snakken igen, vi så på kort og vejr. Vi kørte til byen, han skulle handle, det skulle jeg også, rense benzin, lidt mad, salve, batterier, samt piller. Det blev også til en by rundtur, dejligt at se lidt af den by man er i.

Ellers er jeg blev forkælet med god mad, chips, og andet godt. Som i kan se har jeg prøvet at siddet godt pakket ind og fået en masse kalorier i kroppen, læse en masse kajakblade. Her til aften, har de general forsamling i Grenå kajakklub, her i huset, så mon ikke det bliver til lidt kajak snak igen og lidt afslapning. Ellers glæder jeg mig til at se alle jer på Sjælland, og INGEN is, jeg er stadig godt naiv.

Erik

Indlægget er opdateret: 7. februar 2021