Spændende foredrag. Gode chancer for at holde levende foredrag


Jeg har haft en fantastik god uge, meget travl, men jeg har mødt en masse inspirerende mennesker. Jeg håber også jeg har fået givet en masse igen, samt fået inspireret til egne eventyr.

Mandag stod den i løbet af formiddagen på ”Personlig indstilling og samarbejde” på Gylling Efterskole. Men historier om samarbejde fra Jægerkorpset, Sirius Patruljen, mine mange ekspedition og fra mine erfaringer, som krydsning af indlandsisen. Vi havde også en del øvelser / lege bagefter, for at anskueliggøre de ting jeg talte op og som optakt til en temauge, om team ånd og samarbejde. Sjovt at sætte gang i elverne op til noget af en team uge.

Mandag aften, var jeg ude og holde foredrag om Sirius Patruljen, for LOF Nordøstfyn, i Revninge nær Kerteminde. En aften der stod på fortællinger om isbjørn, slædehunde, sæler og hele livet ved Sirius, i Nordøstgrønland.

Tirsdag stod den på ”Danmark rundt i kajak – vinter” i Køge. 125 person var mødt frem for at høre havkajak, bølger, surf og livet i den koldeste vinter i Danmark i 23 år.

Fra onsdag kl. 13.15 (ca. ifølge nogle elver) frem til torsdag middag. Var jeg igen tilbage på Brandbjerg Højskole. Her havde jeg friluftslinjen til ”Personlig indstilling og samarbejde” fuldt op med ”Ekspeditions planlægning og opgaver”. Efter 2 timer med foredrag og snak, gik vi ud på en gå tur, med rygsæk, for at slå lejer nær Jelling. Aften gik med madlavning, snak og hygge. Torsdag gik vi hjemad igen, mens folk skulle snakke om hvad de ville lave af tur selv, 3-5 dags tur senere på opholdet. Det var alt fra gå tur, cykel tur, kajak, klaring, m.v. Jeg håber de tager nogle af mine erfaring med sig videre og får lavet sig nogle fede ture.

Torsdag aften, stod den igen på havkajak foredrag om min tur Danmark rundt i vinters (2010). Denne gang på Kerteminde bibliotek. Fedt at fortælle. Tak til de fremmødte, og god tur til de 5 friluftsvejleder, der havde lagt turen forbi i kajak og lag lidt ekstra stemning til foredrag, med deres duft af bålrøg.

Kan slet ikke beskrive hvor glad jeg er for at fortælle den gode historie og lave nogle spændende og levende foredrag. Som forhåbentlig inspirer folk til at søge deres egne eventyr, stor som små. Blot husk, eventyret starter i din baghave.

Erik

7 Comments on “Spændende foredrag. Gode chancer for at holde levende foredrag”

 1. Et rigtig godt foredrag med humør.
  Held og lykke i fremtiden.
  Katja og Mathias

 2. Tak for foredrag og snak forinden.
  Nu fik jeg set hvad jer er gået glip af.
  Vang Schäsfe

 3. Et rigtig spændende foredrag.
  Rigtig godt fortalt.
  Ulla Hovgaard

 4. Tak for et spændende foredrag – godt fortalt og med mange flotte billeder.
  Hanne og Poul Terkelsen

 5. Tak for et meget spændende indblik i Sirius.
  God vind fremover.
  Lisbeth

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *