/Søg anmeldelse jakke

Har du brug for en ny søgning?

Hvis du ikke fandt det du søgte, så prøv en ny søgning!

26 06, 2017

Anmeldelse skal-/regntøj, Torsum Jakke og bukser fra Mountain Hard Wear

By |2020-04-22T13:29:29+02:00juni 26th, 2017|Bukser, Jakker, Yukon River, Eventyrlige Yukon|4 Comments

Anmeldelse af skaltøj/regntøj, Torsum Jakke og bukser fra Mountain Hard Wear. Et godt 3 lags sæt skaltøj, med masser af detaljer, som lommer, fuldlængde lynlås i bukser og god pasform. Testet ned af hele Yukon River og i dagligdagen efterfølgende.

9 09, 2017

Super Chockstone, Hooded Jacket, Mountain Hard Wear, anmeldelse jakke

By |2020-04-21T14:43:53+02:00september 9th, 2017|Jakker, Yukon River, Eventyrlige Yukon|0 Kommentarer

Super Chockstone, Hooded Jacket, Mountain Hard Wear, anmeldelse jakke. Vi har test denne letvægts jakke i både en kvinde- og herreudgave på vores tur ned af hele Yukon River og i dagligdagen efterfølgende.

2 10, 2012

Eco-Trail Jacket og Eco-Trek Trousers, fra Fjällräven, anmeldelse (jakke og bukser)

By |2020-05-27T09:23:49+02:00oktober 2nd, 2012|Bukser, Far og datter i Vildmarken - 45 dage i kano, Jakker|5 Comments

Test og anmeldelse af Eco-Trail Jacket og Eco-Trek Trousers, rengtøj fra Fjällräven. Brugt på "Far og datter i Vildmarken - 45 dage i kano"

12 05, 2015

Anmeldelse af Skaltøj, Tierra Pamir Pant og Roc Blanc Jacket M (jakke og bukser)

By |2020-04-22T13:29:30+02:00maj 12th, 2015|Alaska på tværs, Bukser, Jakker|0 Kommentarer

Test af Skaltøj, Tierra Pamir Pant og Roc Blanc Jacket M. Testet under "Alaska på tværs". Skaltøj i høj kvalitet, solidt, funktionelt og gode udluftninger.