/Søg anmeldelse jakke

Har du brug for en ny søgning?

Hvis du ikke fandt det du søgte, så prøv en ny søgning!

26 06, 2017

Anmeldelse skal-/regntøj, Torsum Jakke og bukser fra Mountain Hard Wear

By |2019-08-09T12:32:33+02:00juni 26th, 2017|Grej, Yukon River, Eventyrlige Yukon|4 Comments

Anmeldelse af skaltøj/regntøj, Torsum Jakke og bukser fra Mountain Hard Wear. Et godt 3 lags sæt skaltøj, med masser af detaljer, som lommer, fuldlængde lynlås i bukser og god pasform. Testet ned af hele Yukon River og i dagligdagen efterfølgende.

9 09, 2017

Super Chockstone, Hooded Jacket, Mountain Hard Wear, anmeldelse jakke

By |2019-08-09T17:19:34+02:00september 9th, 2017|Grej, Yukon River, Eventyrlige Yukon|0 Kommentarer

Super Chockstone, Hooded Jacket, Mountain Hard Wear, anmeldelse jakke. Vi har test denne letvægts jakke i både en kvinde- og herreudgave på vores tur ned af hele Yukon River og i dagligdagen efterfølgende.

2 10, 2012

Eco-Trail Jacket og Eco-Trek Trousers, fra Fjällräven, anmeldelse (jakke og bukser)

By |2017-12-30T23:41:16+02:00oktober 2nd, 2012|Far og datter i Vildmarken - 45 dage i kano, Grej|5 Comments

Test og anmeldelse af Eco-Trail Jacket og Eco-Trek Trousers, rengtøj fra Fjällräven. Brugt på "Far og datter i Vildmarken - 45 dage i kano"

30 09, 2019

Valg af knive, til friluftsliv/outdoor [Fif og råd] (Anmeldelse kniv)

By |2019-10-30T21:59:00+02:00september 30th, 2019|Fif og råd, Grej, Valg af ........|0 Kommentarer

Jeg vil her fortælle om de valg af knive, jeg har taget. Jeg fortæller om hvilke knive jeg bruger på forskellige ture, når det gælder friluftsliv/outdoor.