/Søg anmeldelse, støvle

Har du brug for en ny søgning?

Hvis du ikke fandt det du søgte, så prøv en ny søgning!

19 04, 2017

Anmeldelse af Keen, Koven Mid Wp, støvle

By |2019-09-15T11:48:37+02:00april 19th, 2017|Grej, Vandreture, Yukon River, Eventyrlige Yukon|5 Comments

Anmeldelse af Keen, Koven Mid Wp, støvle. En letvægt og vandtæt kort støvle. Det var ikke en støvle der passe mig. Den er for lav, følelse hurtigt udtrådt og gik i stykker. Den var vandtæt, men mine fødder kunne ikke ånde.

22 01, 2017

Anmeldelse af støvle, Tatra Wide, fra Hanwag

By |2019-10-01T09:28:15+02:00januar 22nd, 2017|Far og datter i Vildmarken, 45 dage i Nordsverige, Grej, Vandreture|5 Comments

Anmeldelse af støvle, Tatra Wide, fra Hanwag. Jeg har testet den på vandreture, ved dæktræk træning og ture som "Far og datter i Vildmarken, 45 dage i Nordsverige" og Manaslu rundt i Nepal. En dejligt solid, kvalitet læderstøvle.

30 08, 2019

Anmeldelse af støvle til vandre- og kampstøvle, XPRT 3.0 fra 5.11

By |2019-10-13T12:53:24+02:00august 30th, 2019|Grej, Korpset - TV2, Vandreture|0 Kommentarer

Jeg har teste vandre-, militærstøvlen, XPRT 3.0 fra 5.11. Viste sig overraskende god. Har god støtte, blød sål og let. God til løb, march, små ture og vandreture.

30 09, 2019

Valg af knive, til friluftsliv/outdoor [Fif og råd] (Anmeldelse kniv)

By |2019-10-30T21:59:00+02:00september 30th, 2019|Fif og råd, Grej, Valg af ........|0 Kommentarer

Jeg vil her fortælle om de valg af knive, jeg har taget. Jeg fortæller om hvilke knive jeg bruger på forskellige ture, når det gælder friluftsliv/outdoor.