/Søg Anmeldelse termokop

Har du brug for en ny søgning?

Hvis du ikke fandt det du søgte, så prøv en ny søgning!

18 12, 2012

Primus termokop, med klik låg. C&H Commuter Mug 0.4 L, anmeldelse

By |2019-10-01T09:27:18+02:00december 18th, 2012|Far og datter i Vildmarken - 45 dage i kano, Grej, Mad og drikke (Opbevaring)|3 Comments

Primus termokop, med klik låg, er virker. C&H Commuter Mug 0.4 L. var mit dejlige termokrus. Under "Far og datter i Vildmarken - 45 dage i kano". En solid kop

30 09, 2019

Valg af knive, til friluftsliv/outdoor [Fif og råd] (Anmeldelse kniv)

By |2019-10-30T21:59:00+02:00september 30th, 2019|Fif og råd, Grej, Valg af ........|0 Kommentarer

Jeg vil her fortælle om de valg af knive, jeg har taget. Jeg fortæller om hvilke knive jeg bruger på forskellige ture, når det gælder friluftsliv/outdoor.

6 11, 2014

JR Gear Zeon Mat Standard, et overraskende oppusteligt liggeunderlag, anmeldelse

By |2019-09-15T11:59:23+02:00november 6th, 2014|Alaska på tværs, Grej, Vandreture|17 Comments

Test og anmeldelse af JR Gear Zeon Mat Standard. Jeg har brugt Zeon oppustelig liggeunderlag på en del små ture og Alaska på tværs. Det er let, solidt og dejligt.

17 05, 2018

Valg af liggeunderlag til kajak-, kano-, cykel-, vinter- og vandreture [Fif og råd]

By |2019-11-01T22:41:33+02:00maj 17th, 2018|Cykelture, Fif og råd, Kajak, Kano, Valg af ........, Vandreture, Vinterture|5 Comments

Valg af liggeunderlag til ture kan være en hel videnskab. Jeg har fået mange spørgsmål om hvilke underlag jeg bruger på mine mange ture og ekspeditioner. Det er der ikke noget simpelt svar på, så jeg vil beskrive min valg mere her under. Både til vandring. kano-, kajak- og vinterture, både skum- og oppustelige underlag.

19 03, 2017

Valg af vandbeholder til ture og ekspeditioner (anmeldelse)

By |2019-11-11T18:09:39+02:00marts 19th, 2017|Grej, Valg af ........, Yukon River, Eventyrlige Yukon|0 Kommentarer

Anmeldelse/valg af vandbeholder til ture og ekspeditioner. Jeg se på, Dromedary Vandpose fra MSR, ”Waterbag” fra Ortlieb, ”Water Sack” fra Ortlieb og ”Water Bag”, fra Fjällräven. .

3 03, 2016

Spisegrej og kniv på vandre-, kajak- og kanotur (Anmeldelse kniv)

By |2019-10-01T09:27:00+02:00marts 3rd, 2016|Grej, Guider, råd og historier, Vandreture|0 Kommentarer

Spisegrej/kniv på vandre-, kajak- og kanotur. Lidt om hvad jeg tager med og fortrækker på min forskellige ture. Som Indlandsisen, Alaska, store og små ture.