Samarbejde – løber alle samme vej?

– et foredrag om at skabe et stærkt fælles fodslag

Her er skabelsen af sammenhold via samarbejde i fokus. Et stærkt sammenhold kommer ikke af sig selv. Vi har brug for nogle fælles historier og værdier for at samarbejde bedst muligt.

Udgangspunktet for et hvert velfungerende samarbejde er den enkelte persons indstilling til samarbejdet, din indstilling. Hvad skal du som teammedlem gøre for at  sikre, at I som team altid bevæger jer mod et styrket samarbejde, frem for det modsatte.

I foredraget tager jeg udgangspunkt i min egne erfaringer fra bl.a. Jægerkorpset, Slædepatruljen Sirius og min mange ekspeditioner, hvor sammenhold er livsnødvendigt. Jeg giver mit klare bud på, hvilken personlig indstilling der kræves, for at være konstruktiv over for sine kolleger – og få at blive konstruktivt mødt af andre.

Det vigtige for mig er, at alle eksempler kan drejes over på vores dagligdag, gøren og laden. Det skal være sjovt, jordnært og i klart sprog.

Det jeg kan bidrag med er værktøjer til:

  • Hvordan I kan udbygge jeres samarbejde.
  • Syn for og indsigt i, hvor vigtigt samarbejde er.
  • Skabe et fælles udgangs punkt for at gøre samarbejdet endnu bedre.

Det hele kan sættes sammen med praktiske øvelser, eksempelvis et teambuilding forløb.

Download materiale Book foredrag Tilmeld dig Nyhedsbrev Praktisk information Info om teambuilding  

Kunderne siger

Erik leverede et interessant, medlevende og underholdende fyraftensmøde under overskriften “Sammenhold eller gå kold” hos Frie Funktionærer. Uanset den enkelte tilhørers situation er jeg overbevist om, at alle fik noget med hjem at reflektere over. Erik er medrivende og skarp i sin kommunikation – taler lige ud af posen, og så forstår han at krydre sit oplæg med spændende anekdoter. Dejligt befriende er det også, at han ikke forfalder til at blive selvfed – så får det lige et skud selvironi. En rigtig god oplevelse.
Susanne Gunnersen

Du kan se mange flere anmeldelser her “Kunderne siger”

Andre emner

Gør drøm til virkelighedPunktér jeres konflikter, før de opstårEventyret starter i din baghaveFå det bedste frem i andreKorpset: Personlig indstilling og samarbejdeVærdien af værdier – skab sammenhold via fælles værdier