Jeg har nu haft en Sonim telefon i et årstid. Som sagt holdt den første over et halvt år, så gik den og efterfølgeren hurtigt i stykker, men afløser holdt resten af tur Danmark rundt, samt hele foråret. Nu har jeg to mere der er stået af. Så jeg køre på nummer 5 telefon.

Det er ikke særlig godt. De skader der har været, er at tastaturet står af, pludselig virker tændknappen ikke, eller tal tastaturet, så man ikke kan taste sin pinkode ind.

Jeg har haft min telefon i min flydevest, på roture, samt under teknik og rulle træning, alt sammen noget telefonen burde holde til ifølge producent og testen i min første anmeldelse, se indlægget her.

Jeg må sige det skuffer mig en del, fordi telefonen er solid og en god sikkerhed at havde med. Jeg har dog besluttet ikke at ligge den i en vandtætpose, for at teste den, så jeg tester videre.

Det skal sige at Sonim har bytte alle 4 telefoner uden problemer. Er du noget betænkeligt de ikke holder, når det er min sikkerheds telefon.

Jeg har endnu ikke hørt om noget alternativ til Sonim. Alternativet må være at lægge den i en vandtætpose på en længer ekspedition.

Erik