Rejseforedrag om Sirius Patruljen

Hammerum Efterskole, skulle have en række foredragsaften, desværre havde de haft en række afbud, m.v. så det var den første rigtige foredragsaften, så jeg var glad for at kunne fortælle om min tid ved Sirius Patruljen. Der var 135 elever, hvor 10 var fra Grønland, kan godt lide at fortælle om Grønland, der et fantastik sted, meget forskelligt hvor man er, øst, vest, nord, osv. Derfor det sjovt at vise, Grønlænder om livet ved Sirius. Eleverne var MEGET gode til at stille spørgsmål, sjældent har spørgsmålene haglet ned over mig, i sådan en grad, altid sjovt. Tak for alle de fine ord. Godt ophold til alle på Hammerum Efterskole.

Når man køre på havisen med slæde, skal man passere revner i isen, det man gør når man ser revnen på 50 til 100 meters afstand, råber man “revne, revne” til hundene, de øger hastigheden hen mod revnen, når de når kanten, venter de et split sekund, så de får lidt line, så hopper de over og løber videre, når slæden køre over revnen hopper vi over på vores ski. Fin lille øvelse, men nogen gange drejer halvdelen af hunden af, så de andre ikke får noget ekstra line, så de plumper i revne. Andre gange drejer alle hundene af, som nogle kujoner, så laver slæden en håndbremsevending, sidelæns i revnen, nogen gangen med en Siriusmand som selskab. Men normalt går det som en leg.

Det eksempel her er nøjagtig det sammen i et samarbejde, hvis alle ikke følger det man har aftalt, så plumper nogen i og man opnår ikke de mål og det gode samarbejde man har aftalt. Det her synes er meget rammen for virksomheder, samarbejde mellem medarbejder, eller sammenhold som elever.

Erik

5 Comments on “Rejseforedrag om Sirius Patruljen”

 1. Hej Erik.

  Tak for et super fedt foredrag. Det var virkelig en god inspiration, til at springe ud i livet og prøve noget, i stedet for at sidde og lave ingenting hele dagen. så nu vil jeg bare følge min egen drøm, og så må man jo bare vente og se om det blir’ til noget!
  TAK (:

  Sussie H. Sørensen

 2. Hej Erik

  Det var et rigtigt godt foredrag. Jeg fik god viden om dit foredrag.
  Mange tak for det du sagde til mig om hæren. Glæder mig til din bog udkommer.
  Det var et super foredrag.

  Kristian Andersen, Faxe

 3. Hej Erik

  Det var fedt at høre alt du ved om Grønland. Jeg begynder at tro at måske ved du mere om Grønland end jeg gør, hi, hi, det bare for sjov.
  Tak for at du kunne tale om Grønland for eleverne fordi jeg kan ikke fortælle om Grønland, bedre end du gjorde.

  Tak for alt.

  Peter fra Grønland

 4. Hej Erik

  Det er dejligt at kunne vise sine kammerater her, billeder fra sit hjemland. Dit foredrag var virkeligt godt.
  -Qujanaq

  Hilsen Auiaja
  P.S. God inspiration

 5. Fedt Foredrag

  Hej Erik

  Fedt at høre noget om Grønland!
  – Fed kommentar til sidst
  – Du for sej

  Hilsen Camilla og Camilla (Anden række yderst til højre)
  P.S. Vi er sure over at kvinder ikke kan søge ind til Sirius)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *