Er du glad for inspiration, gode råd og sjove historier fra kajak verden? Hvis du er, så kan jeg kun anbefalede Simon Willis hjemside Sea Kayak Podcasts hvor han snakker med en masse forskellige mennesker med forskellig tilgang til kajak verden. Jeg er blevet underholdt, lært mange små gode ting, om f.eks. rul, fremad roning, ture, m.v.

Jeg henter altid hans podcasts ned og høre dem når jeg køre bil, når jeg køre til eller fra foredrag.

Prøv det og du vil ikke blive skuffet. Han har en herlig stem og indlevelse stemme.

Erik

 

P.S: Jeg har siden været så heldig at få lov til at være med i Simon Willis podcast to gange. Dem kan du læse mere om og høre her:

 

Relateret indlæg

Indlægget er opdateret: 8. februar 2021

Alle Erik B. Jørgensen bøger og friluftsliv/outdoor. Grafik til shop hvor bøger kan købes.