KOM UD PODCAST

Mød eventyreren

Ideen kom tilbage i 2011, da jeg var blevet interviewet mange gange i forbindelse med mine egene eventyr, men ofte skulle det passe ned i et format, så var der 12 minutter tv, 2 sider i et magasin, 2000 ord i en avis, 3 minutter radio og hvad de enkelte formater har af begrænsninger.

Ofte havde jeg meget mere på hjerte og når jeg læste eller så andre ting med andre, tænkte jeg ofte på hvem er personen bag det var. Derfor begyndt jeg at tænke på hvad nu hvis jeg lavede et podcast, hvor jeg talte med andre eventyrer og tiden var fri. Personen skulle have lov til at fortælle om sit liv, sin historier og selv bestemme hvad de ville fortælle om. Det var først i februar 2013, jeg udgav det første podcast og det er blevet til meget lange og spændende snakke du kan dykke ned i.

Det er siden blevet til rigtig mange gode snakke med meget forskellige mennesker og eventyrer, hver gang er jeg blevet klogere og godt underholdt og det lader det også til mine lytter er blevet.

Jeg vil forsætte med at møde og få nogle inspirere snakke med andre eventyrer.

Friluftsnørderi

Igennem årene med spændende snakke med alle eventyrerne, så har vi ofte haft en snak om forskellige emner, udstyr og andet. Ofte har jeg siddet og tænkt, det kunne være sjovt at snakke mere om det emne, nørder der ud af og give en masse råd og fif. Siden efteråret 2016 har jeg arbejdet en masse på at få et podcast om friluftsliv. Nu er jeg klar fra april 2017.

Det nye format i “Kom ud, Podcast” bliver “Friluftsnørderi”, det bliver et podcast tæt på en time, hvor jeg har en eller flere gæster og vi nørder et emne om friluftsliv, kan være kajakteknik, foto på tur, kanoture, vandrestøvler, og mange andre emner.

Hvert program skal vi også se på lidt nyheder og jeg har en anmeldelse af et produkt, der passer til programmet. Selvfølglig noget der er testet godt og grundig af.

Ellers skal vi snak og give så mange råd og fif vi kan inden for de forskellige emner vi kan.

Jeg håber du vil nyde de mange snakke og få en masse god viden med dig.

Har du ideer, kommentar eller andet til mig. Kan du skrive en mail til mig her, se kontakt her!

iTunes icon

Android icon

Støt på 10er