Podcast af Simon Willis

Det er en ære at jeg er blevet interviewet af Simon Willis til Sea Kayak Podcasts.com om min ture Danmark rundt i isvinteren 2009/2010. Samt min nye tur “Skandinavien rundt i kajak”. Det var en fornøjelse at snakke med Simon der er så levende og nysgerrig.

Jeg selv har hørt alle hans podcasts og har lært så meget af det og blevet inspireret, så lyt til alle hans udsendelser det er sandt håndværk. Du kan læse hvad jeg skrev den gang her, “Podcasts om kajak”

Høre hele vores snak Her, “Denmark in vinter”

Erik

, , ,

2 Responses to Podcast af Simon Willis

  1. Claus Lillevang 4. marts 2011 at 12:22 #

    Hey du gamle..

    Fed podcast. Og må sige at Skype fungere helt fint..
    Syntes hjemmesiden er blevet helt lækker og moderne at surfe rundt på.

  2. Niels Jørgen Blom Sørensen 2. marts 2011 at 16:08 #

    Super podcast … god info om hvad der ligger forud for og tanker omkring Skandinavien rundt. 🙂

Skriv et svar