Som en del af mine mange eventyr, tager jeg også på packrafting ture, med mine foreskellige packrafter. Jeg har brugt mine packrafter på ekspeditioner og små tur. Jeg vil komme til at bruge mine packrafter meget mere fremover og skrive om det her under.

Velkomme i mit univers.
Erik

 

Mølleåen og Dyrehaven, i packraft og vandrestøvler [Mikroeventyr]

Det blev igen tid til et lille mikroeventyr, efter en meget hektisk vinter, forår og sommer, med "2. Thule til Thule ekspedition", 3 ugers cykeltur i Irland med min kæreste og 9 dags vandretur i Norge med min datter. Så må jeg indrømme der lige var lidt ting at samle op på, før der igen var tid til ture. Jeg må også sige at efter 130 overnatninger i telt,...

Læse mere 

Pøle Åen, foldecykel og packraft [Mikroeventyr]

Jeg elsker at tag tid  ud til små mikroeventyr. Det giver så meget energi, livsglæde og ny inspiration. Gang på gang bliver jeg imponeret af hvad man kan opleve, alle steder og på kort tid. Denne gang ville jeg gerne udforske ”Pøle Åen” på strækningen Hillerød til Arresø. Jeg vil gerne se Pøle Åen, da den er tæt på min hjem og her er udsat bæver. Jeg havde 1,5 dage,...

Læse mere 

Mine packraft

Jeg har nu brugt packraft siden 2014 under "Alaska på tværs", hvor jeg første gang brugte en 2-personers packraft (De sidste 12 dage, ned af Noatak River 650 km). Før jeg tog hjem fra Alaska købte jeg også to andre packraft. Jeg har endnu kun brugt dem på små ture, men er noget jeg kommer til at prioritere meget op frem over, fordi det er en god måde at...

Læse mere 

Alaskana PR-49 Packraft, Anmeldelse

Packraft en noget jeg er blevet mere og mere glad for, siden jeg først gang rigtig brugt en under "Alaska på tværs", hvor jeg padlede de sidste 650 km, ned ad ”Noatak River” over 12 dage. Efter jeg havde vandret 900 km fra grænsen til Canada, over 60 dage. Alaskana PR-49 Packraft er i princippet ikke andet end en stor "gummibåd", dog en meget robust en af slagsen, der er...

Læse mere 

Packraft fra Sjørring til Morup Mølle

Så fik vi skudt gang i første lille etape af “Far og datter i Vildmarken - 45 dage i Danmark”. Vi valgte at starte i packraft (en lille gummibåd). Fordi vi havde fået anbefalet Hvidbjerg Å system fordi der er odder her. Derfor startede vi vores tur i Sjørring, da å-systemet starter her og der går tog her til. Start film Åen var noget smal fra starten, men blev hurtigt bredere. Dog er...

Læse mere 

Alaskana PR-49 Packraft

Forklaring til "Alaska på tværs" Alaskana PR-49 Packraft (Eriks flåde) er i princippet ikke andet end en stor "gummibåd" - en meget robust en af slagsen, der er bygget til Alaskas floder og elve. Gårsdagens gps-spor vidner om, at Noatak River er noget rigtig spændende vand (Se videoklip med PR-49 på Noatak River i bunden af indlægget).   TEKNISKE DATA Længde: 274 cm Bredde: 109 cm Indvendig bredde: 43 cm Pongtongdiameter: 33 - 38 cm Materiale: PVC Lastekapacitet: 385 kg Egenvægt: <...

Læse mere