Som en del af mine mange eventyr, tager jeg også på packrafting ture, med mine foreskellige packrafter. Jeg har brugt mine packrafter på ekspeditioner og små tur. Jeg vil komme til at bruge mine packrafter meget mere fremover og skrive om det her under.

Velkomme i mit univers.
Erik

 

Mine packraft

Jeg har nu brugt packraft siden 2014 under "Alaska på tværs", hvor jeg første gang brugte en 2-personers packraft (De sidste 12 dage, ned af Noatak River 650 km). Før jeg tog hjem fra Alaska købte jeg også to andre packraft. Jeg har endnu kun brugt dem på små ture, men er noget jeg kommer til at prioritere meget op frem over, fordi det er en god måde at...

Læse mere 

Alaskana PR-49 Packraft, Anmeldelse

Packraft en noget jeg er blevet mere og mere glad for, siden jeg først gang rigtig brugt en under "Alaska på tværs", hvor jeg padlede de sidste 650 km, ned ad ”Noatak River” over 12 dage. Efter jeg havde vandret 900 km fra grænsen til Canada, over 60 dage. Alaskana PR-49 Packraft er i princippet ikke andet end en stor "gummibåd", dog en meget robust en af slagsen, der er...

Læse mere 

Alaskana PR-49 Packraft

Forklaring til "Alaska på tværs" Alaskana PR-49 Packraft (Eriks flåde) er i princippet ikke andet end en stor "gummibåd" - en meget robust en af slagsen, der er bygget til Alaskas floder og elve. Gårsdagens gps-spor vidner om, at Noatak River er noget rigtig spændende vand (Se videoklip med PR-49 på Noatak River i bunden af indlægget).   TEKNISKE DATA Længde: 274 cm Bredde: 109 cm Indvendig bredde: 43 cm Pongtongdiameter: 33 - 38 cm Materiale: PVC Lastekapacitet: 385 kg Egenvægt: <...

Læse mere 

Tørbukser fra Kokatat, Tempest Pant with Socks – Men

Det at være tør, giver frihed, osv. Så derfor blev jeg super glad og taknemmelig for min tørbukser fra Kokatat, model Tempest Pant with Socks – Men. Når jeg læser mange kano bøger padler de i bukser og støvler. Måske fordi jeg kommer fra kajak verden. Tænkt jeg at jeg gerne ville kunne skubbe fra land og hoppe ud, når der var brug for det uden at blive våd....

Læse mere 

Anmeldelse af flydevest / svømmevest Palm Kaikoura

Fra før min tur Skandinavien rundt i kajak, var jeg på jagt efter en ny flydevest / svømmevest. Da min gamle var slidt op. Men mange af dem jeg fandt dækkede ikke mine behov. Jeg synes mange veste fylder for meget frem ad, samt der er for få lommer til at organisere mine ting. Samt når jeg har træktov under vesten, samt ruller, kan jeg godt lide den ikke...

Læse mere