Foredrag om indlandsisen

Tag med på turen over indlandsisen på Grønland for almindelige mennesker, der vil prøve sig selv og egne grænser af, under helt ekstreme forhold – både fysisk og vejrmæssigt. Hør om det arbejde, jeg har udført, hvor den ’almindelige dansker’ tages med til Grønland og krydser indlandsisen på ski på en måned.

Oplev den barske beretning om krydsningen af indlandsisen, fra mit virke som guide, mange gange over isen (medejer i “dit eventyr“).
Se den fantastiske natur og hør fortællinger om at krydse isen med ’ Familien Danmark’. Fra den 19- årige til den 63-årige. Fra alle samfundslag. Mænd og kvinder. Hvordan får man mennesker til at arbejde sammen, enes og motiverer alle til at løfte i flok.

Hvordan er den indre rejse man har, og hvordan bliver det en oplevelse for alle ?
Et foredrag der fortæller om at sætte mål og gennemføre dem, med mennesker man ikke kender. Hvordan forbereder man sig til turen, træningen, udstyret, vejret, mentalt og fysisk?

Vi følger turen over isen  med flere forskellige hold. Vi ser hvilke forhindringer naturen byder, hvad kræves der for at gå 20 til 30 km på ski om dagen, slå lejr og  lave mad. Hvordan kommer man igennem  27 dage på is, i storm, kulde og sol. Hvad kræver det mentalt at gå og gå, når man helst vil give op, vil hjem, ikke kan mere og hvorledes man motiverer deltagerne  til at fortsætte og finde styrker og kræfter, kun de færreste ved de har.
Turen over indlandsisen ender på Østkysten i Grønland,  i den grønlandske bygd Isortoq, hvor vi ser et lille grønlandsk  fanger samfund. Men flotte billeder af dagligdagen og livet i bygden.

Foredraget suppleres af små pauser fra fortællingen, med billeder med musik, fra turen og den helt enestående natur.
Foredraget henvender sig til alle, hvordan man kan sætte sig et stort mål og gå efter det. Hør om  ganske almindelige mennesker, der sætter sig et  mål, forbereder sig på det og gennemføre det. I en stor udfordring  med sig selv og naturens luner. Tør du udfordre dig selv og tage af sted!

Drømmer du selv om sådan en ekspedition? Så kan du læse meget mere om den, her ved “dit eventyr”!

Billedgalleri Download materiale Book foredrag Tilmeld dig Nyhedsbrev Praktisk information

Kunderne siger

“Jeg har haft fornøjelsen af at hører om Erik’s oplevelser 2 gange til foredrag…… Erik er altid vel forberedt, formuleret og oplagt! Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger til ham og jeg håber at jeg får muligheden for at hører flere foredrag i fremtiden.
Morten Lambek“

Du kan se mange flere anmeldelser her “Kunderne siger”