Kom ud i Vildmarken, Streaming-TV

Outdoor-TV “Kom ud i Vildmarken” forudbestil nu!

Jeg har besluttet at lave en programserie selv. “Kom ud i Vildmarken” er 6 afsnit omkring, friluftsliv, passion og den danske Vildmark.

Programmet består af 6 afsnit, hvor min kameramand, Claus og jeg rejser ud i 2 døgn og viste et stykke af den danske vildmark, på forskellige måder, det kan være vandring, cykling, kajak, kano eller packraft, hvad der nu passer bedst.

Finansieringer sker ved crowdfunding, dvs. at vi sælger de 6 afsnit før de er lavet (program 1 er lavet). Du kan nu forudbestille programmet fra den 11. sep. til den 10. okt. Programmerne leveres fra okt. 2018 frem til feb. 2019.

Læs meget mere her og forudbestil “Kom ud i Vildmarken”  

 

Teaser “Kom ud i Vildmarken”

 

Spørgsmål jeg har fået

Kommer det så ikke i TV?

Nej det kommer ikke i TV.  Det er mit helt egent projekt, som jeg prøver at rejse penge til, at få lavet.

Så det kommer først og hvis der er 1.000 personer der køber det og gerne mange flere. Så jeg kan betale en god kameramand og en dygtig klipper.

Nu får jeg at se om det er noget, ellers så har jeg for det mindste prøvet 🙂

 

Hvad hvis du ikke når dit økonomiske mål?

Hvis jeg ikke får 1.000 personer eller flere til at købe ”Kom ud i Vildmarken” før den 10. okt. Så får alle der har støttet projektet deres penge tilbage.

Det er meningen med crowdfunding, at man sætter et mål, og projektet bliver kun til noget, hvis der sælges mere end det ønskede mål.

På den måde sikre jeg mig at jeg kan betale kameramand og klipper, til at lave projektet.

 

Hvad får jeg for 300 kr.?

Du får 6 afsnit der viser noget af Danmarks dejligste natur. Hvert afsnit er på omkring 30 minutter. Det gode ved det er streaming, er at har vi ekstra godt materiale så kan de vare 37 minutter eller hvad vi har til.

Så du får over 3 timers underholdning, for 300 kr. Det er ikke mere end en god bog koster.

—-0—-

Læs meget mere her og forudbestil “Kom ud i Vildmarken”

Jeg håber meget du vil støtte projektet og del det til alle dem du kender der vil elske sådan et projekt.

Erik

Relateret link

Skriv en kommentar